Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:13:30

Призначено нового начальника Чернігівського відділу поліції

01.03.2016   18:33

Сьогодні в приміщенні Чернігівського відділу поліції т.в.о. начальника ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін представив нового начальника Чернігівського міськвідділу підполковника поліції Сергія Кагітіна.

На урочистостях також були присутні Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, прокурор міста Розинка Сергій та начальник управління кадрового забезпечення ГУНП Костянтин Фещенко.
Кожний з присутніх посадовців в особистій промові побажав новоспеченому керівнику міцного здоров’я, терпіння в нелегкій справі та високих показників у роботі.

Кагітін Сергій Федорович в органах внутрішніх справ з 1994 року. З 1997 по 2013 рік працював на оперативних та керівних посадах в Чернігівському відділі міліції. З 2013 по 2015 рік працював начальником Варвинського відділу міліції. 7 листопада 2015 року був призначений начальником відділу ГУНП в Чернігівській області. 26 лютого 2016 року призначений начальником Чернігівського відділу поліції.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини