Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:23:08

В гості до депутата

18.02.2016   15:54Агенцiя

Побачити зсередини, як працюють, живуть та проводять вільний час народні обранці, змогли журналісти з Чернігова, Ніжина та Носівки під час прес-туру до Верховної Ради України, який був організований за ініціативи народного депутата Олександра Кодоли.

Журналістам, можна сказати, пощастило. До парламенту вони завітали 16 лютого в день, коли заслухувувався звіт Уряду. Тож побачили і мітинги біля Верхової Ради, і схвильованих депутатів в кулуарах, і брифінги  з актуальних питань. Представники ЗМІ Чернігівщини не тільки змогли подивитися на те, де і як працюють депутати, але й відчути, як напружено б’ється пульс політичного життя країни. Окрім екскурсії приміщенням Парламенту та участі у брифінгу Олександра Кодоли, журналісти завітали до Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, де Олександр Кодола працює заступником голови. А також побували в його номері в готелі «Київ», і навіть пообідали в їдальні Верховної Ради України.

Поїздка видалася насиченою на інформацію та емоційні враження, адже більшість журналістів раніше не були в українському парламенті.

«Дякую Олександру Кодолі за прес-тур до Верховної Ради. Раніше тут побувати не довелося, тепер «вулик державотворення» побачив зсередини», -  поділився враженнями заступник  головного редактора ТОРМ у Чернігівські обласній телерадіокомпанії Павло Солодовник.

Сам народний депутат вважає такі візити земляків необхідними і дуже корисними.

«Я виступаю за те, щоб зробити свою депутатську діяльність якомога прозорішою і зрозумілішою для моїх виборців. І це не лише звітування через ЗМІ, але й безпосередній контакт з ними, в тому числі і на робочому місці. Тож я започаткував програму відвідин Верховної Ради для жителів Чернігівщини. За моєї ініціативи вже відбулося декілька таких екскурсій. Це були молодь, студенти, ділові жінки Ніжинщини та інші групи земляків. Довіра людей до влади починається з розуміння. Громадяни мають знати, що робить депутат, які результати його діяльності, в яких умовах він працює. Безпосередній контакт і зворотній зв'язок між депутатом і його виборцями – дуже важливі. Тому такі тури до Парламенту я буду продовжувати організовувати і надалі», - наголосив Олександр Кодола.

 Нагадуємо, що жителі Чернігівської області можуть звернутися до громадських приймалень Олександра Кодоли, де їм допоможуть організувати екскурсію до Верховної Ради. Громадські приймальні знаходяться:   м. Ніжин, вул.  Московська, 20 та м. Носівка, вул. Центральна, 20.

Прес-служба народного депутата України Олександра Кодоли

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини