Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:20:35

Депутат Чернігівської міської ради від БПП Гусак Регіна Вікторівна: звіт за перші 100 днів роботи

18.02.2016   15:24Агенцiя

Йшла на вибори з метою захисту прав дітей на отримання якісних безкоштовних освітніх послуг, особливо дітей з особливими освітніми потребами шляхом впровадження інклюзивної освіти.

Також надзвичайно важливим вважаю розвиток громадянської активності виборців (мешканців міста) щодо захисту та відстоювання власних прав. З цією метою мною проведено ряд заходів:

- Спільно з мешканцями гуртожитку по проспекту Перемоги 205 проведено заходи по приверненню уваги громадськості через ЗМІ до проблем приватизації кімнат та наданню послуг приватною експлуатаційною компанією;

- Спільно з мешканцями мікрорайону Рокосовського організовано акцію по збору макулатури з метою збереження енергоресурсів«За макулатуру - енергозберігаючі лампи» (за результатами акції придбано енергозберігаючі лампи до навчально-реабілітаційного центру №2 м.Чернігова, де навчаються діти з особливими освітніми проблемами. Більшість цих дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах);

- Ініціювала звернення мешканців приватних будинків по вул. Освіти 81, 83, 88 до КП «Чернігівводоканал» щодо проблем з каналізаційними шахтами;

Як мама та педагог працюю над формуванням сімейних цінностей  та здорового способу життя. Активно приймаю участь в організації та проведення заходів з цієї тематики:

- Родинно-спортивне свято «Мама, тато, я - спортивна сім’я»;

- Акції із збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’ї серед підлітків та молоді;

- Військово-патріотичне змагання між командами 10-х та 11-х класів Чернігівського ліцею № 22 «Ну-мо, хлопці!»

Вважаю патріотичне виховання запорукою відновлення миру в Україні, тому як депутат Чернігівської міської ради та координатор Благодійного фонду «Поліський оберіг» сприяла створенню нової  експозиції в музеї «Бойової слави» Чернігівського ліцею № 22 присвяченої випускникам, батькам учнів, які служать в зоні АТО, придбанню стенду «Герої небесної сотні» в навчально-реабілітаційному центрі № 2.

Є членом постійно діючої комісії з регламенту, захисту прав і свобод громадян та антикорупційної діяльності, являюсь учасником робочої групи по створенню ОСББ.

Брала участь в усіх сесіях Чернігівської міської ради, де відстоювала необхідність впровадження Програми комп’ютеризації загальноосвітніх навчальних закладів Провела 19 особистих прийомів громадян, 4 зустрічі з виборцями, розглянула 13 письмових звернень.

Крім того продовжую активну громадську діяльність, а саме є головою Правління НГО «Міський молодіжний центр «Жменя», координатором проектів із збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’ї «Здорова родина - щаслива країна» та «Мандруючи до зрілості».

Спільно із громадською організацією «Спілка української молоді» організовано привітання дітей, батьки яких приймають участь в АТО до Дня Святого Миколая. Разом із громадською організацією «Суспільна служба українців Канади» та Чернігівським міським об’єднанням інвалідів «Шанс» реалізовується програма по забезпеченню людей з інвалідністю реабілітаційними засобами.

Приймаю активну участь в експертних обговореннях та круглих столах та інших інформаційних заходах з актуальних для Чернігівської громади проблем: флеш-моб з метою привернення уваги до створення архітектурної доступності для мало мобільних груп населення, круглий стіл «Успіх країни залежить від кількості жінок при владі», експертні обговорення щодо надання державою соціальних послуг, впровадженню інклюзивної освіти та наданні реабілітаційних послуг дітям з особливими освітніми проблемами, впровадженню заходів по збереженню репродуктивного здоров’я молоді.

Надалі буду продовжувати лобіювати надання державними навчальними закладами безкоштовних освітніх послуг, створення архітектурної доступності для маломобільних груп населення та впровадження інклюзивного навчання не тільки в загальноосвітніх навчальних закладах, а і у позашкільній освіті.

Проживаю з родиною там, де вибрала мене громада, тому завжди відкрита до спілкування із виборцями.
Проводжу особистий прийом громадян кожного понеділка з 17.30 до 19.30 за адресою Магістрацька, 4 та кожної середи з 17.30 до 19.30 за адресою Рокосовського, 60 в приміщенні ЧМОІ «Шанс».

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини