Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:03:25

Більш ніж третина чернігівських депутатів не хочуть спілкуватися з виборцями?

10.02.2016   13:54

26 депутатів Чернігівської міської ради розмістили на офіційному сайті ради адреси своїх приймалень, зазначили контактні телефони та години прийому громадян.

рух ЧЕСНО

рух ЧЕСНО

Водночас, у решти 16 народних обранців відсутні такі відомості.

Так, вся фракція «Опозиційного блоку», у складі депутатів Олега Шеремета, Павла Вовка та Світлани Живенко, не вказали ні адреси приймалень, ні контактного телефону, по якому з ними можна було б зв’язатися.

Всі депутати фракції «Самопоміч», а саме Володимир Зуб, Андрій Заїка, Олександр Тимошенко Віктор Іванченко та Вадим Соколюк, вказали лише контактний телефон та пропонують виборцям домовлятися з ними про місце та час зустрічі по телефону. Фізичних адрес приймалень вони не мають.

Серед депутатів фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність»», у яких відсутні адреси депутатських приймалень та будь-які контактні данні – Роман Старіков. А Олександр Тарасовець, станом на 9 лютого, вказав адресу громадської приймальні та попросив виборців звертатися до нього щодо годин прийому за телефоном, але сам номер телефону не вказав.

Двоє депутатів з фракції «Радикальної парті» Жанна Шерстюк та Наталія Осіковська також не вказали ні адреси приймалень, ані контактних телефонів.

У фракції «Батьківщина» теж двоє депутатів не хочуть спілкуватися з виборцями. Це Віктор Акименко та колишній перший заступник міського голови Микола Миргородський.
Колишній міський голова Чернігова, а нині тимчасово безробітний Олександр Соколов також не залишив своїх контактів для виборців.

Відзначимо, що у нещодавно прийнятому Регламенті Чернігівської міської ради, серед обов’язкових відомостей, які мають бути оприлюднені про депутата, повинна зазначатися адреса його громадської приймальні.

Додамо, що Чернігівське відділення Громадського руху ЧЕСНО наразі обробляє всю інформацію про адреси громадських приймалень Чернігівських міських депутатів і незабаром вони будуть оприлюднені на всеукраїнській інтерактивній карті громадських приймалень місцевих депутатів на сайті Громадського руху ЧЕСНО.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.