Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:06:05

Міський голови Чернігова заслухав звіт про діяльність КП "Дільниця з контролю за благоустроєм міста"

10.02.2016   07:37

Робоча група з перевірки діяльності КП "Дільниця з контролю за благоустроєм міста" поінформувала сьогодні Чернігівського міського голову Владислава Атрошенка про підсумки свого дослідження.

Звіт робочої групи був озвучений у присутності представників правоохоронних органів: прокуратури та Управління Національної поліції в Чернігівській області.

Заслухавши звіт, Владислав Атрошенко звернувся до представників правоохоронних органів з проханням дослідити викладені у звіті матеріали та надати їм фахову оцінку. Також міський голова звернувся до Національного Антикорупційного Бюро.

Начальнику КП "Дільниця з контролю за благоустроєм міста" Сергію Гарусу міський голова доручив розробити концепцію з ліквідації вказаного підприємства та подальшою передачею потрібних функцій іншим КП або структурним підрозділам міської ради. Землю, яка знаходиться на балансі підприємства, повернути у власність територіальної громади міста з тим, щоб у майбутньому виставити на аукціон для передачі в оренду.

Результати перевірки КП "Дільниця з контролю за благоустроєм міста" найближчим часом будуть оприлюднені для громадськості міста. Робоча група проведе спеціальну прес-конферецію, на якій дасть відповіді на запитання ЗМІ.

Владислав Атрошенко також дав аналогічне доручення перевірити діяльність КП "Паркування та ринок" і закликав представників громадськості та правоохоронних органів до активної участі на шляху знищення корупційних схем, створених попередніми скликаннями міської влади.

"Моя головна задача як представника територіальної громади міста - щоб всі кошти, які має отримати бюджет міста, йшли саме до нього. А потім максимально прозоро та ефективно витрачалися. Такі штучні посередники, як “Дільниця” та інші підприємства, які акумулюють значні кошти, не приносячи користі місту, просто не потрібні. Земля повинна виділятися під конкретні цілі на прозорих аукціонах. Це моя чітка позиція і так обов’язково буде ”, - підсумував результати зустрічі міський голова Владислав Атрошенко.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини