Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:15:41

Легалізація грального бізнесу потребує обговорення із громадськістю — голова Чернігівської ОДА

30.12.2015   12:44Агенцiя

Питання легалізації грального бізнесу в Україні потребує широкого обговорення із громадськістю та визначення чіткої концепції. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловив голова Чернігівської ОДА Валерій Кулич.

За його словами, легалізація азартних ігор має відбуватися із чітким визначенням зон та пропускного режиму до азартних установ.

“Ми не повинні, як по більшості питань, йти із закритими очима в незрозумілому напрямку. Ми повинні чітко сформулювати кінцеву мету як воно в Україні має бути і, упорядкувавши усе, сказати громадськості, що у нас буде саме така форма цього бізнесу і до цього ми будемо рухатись. Адже на сьогоднішній день у людей викликає занепокоєння і нерозуміння кінцевого продукту", - наголосив В.Кулич.

За його словами, легалізація азартних ігор не повинна мати вигляд купи гральних кіосків, які вільно можуть відвідувати діти чи залежні від ігор люди.

Нагадаємо, законопроект про заборону грального бізнесу в Україні в 2009 році підтримали 390 народних депутатів, подолавши вето Президента. Обгрунтуванням такої заборони були катастрофічні наслідки від діяльності грального бізнесу в Україні, зокрема значне ускладнення криміногенної ситуації в країні.

Також нагадаємо, Кабінет міністрів 11 грудня поточного року зареєстрував у Верховній Раді розроблений Міністерством фінансів законопроект щодо легалізації азартних ігор.
Проти легалізації азартних ігор вже виступили представники Української православної церкви, Греко-католицької церкви, Римо-католицької церкви.

http://www.unn.com.ua/uk/news/1534315-legalizatsiya-gralnogo-biznesu-potrebuye-obgovorennya-iz-gromadskistyu-golova-chernigivskoyi-oda

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини