Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:07:20

Володимир Парасюк: Розповім вам одну смішну і, одночасно, дуже страшну історію. До речі, мешканцям Чернігова це буде цікаво

26.12.2015   14:31Агенцiя

В ВР є детутат, прізвище якого Березенко. Це той самий Березенко, який змагався і переміг на виборах в Чернігові.

Тепер до смішно-страшної історії. В проекті бюджету була стаття на проведення фестивалю "Будь вільним" вартістю понад 24 млн. грн. (1 млн. дол.). Один з єврооптимістів, член фракції БПП, підняв це питання і жорстко розкритикував Яценюка. Яценюк відразу ж перекинув відвовідальність на Державне Управління Справами, а всім відомо, що це відомство Президента, а у нашому випадку відповідає депутат Березенко, який теж з БПП. Ну от, після шквалу критики, Яценюк ліквідував цю статтю і передав гроші на МЗС.

Що робиться далі? А далі на злодієві шапка горить. Березенко як підірваний рветься до Гройсмана вияснити чому не дають грошей на фест "Будь вільним". І аргументація в нього просто залізна: "Мені треба ці гроші, я обіцяв віддати."

От вам і смішно, і грішно.

Позитив в тому, що Березенко не вкрав 1 млн. дол. А страшно від того, що це реальність. І таких фестивалів в цьому бюджеті не на один десяток мільйонів гривень.

Доброго ранку, Країно.


https://www.facebook.com/v.parasyuk?fref=nf

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.