Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:37:54

Виконавчий комітет Чернігівської міськради схвалив Програму управління боргом міського бюджету на 2016 рік

24.12.2015   14:07

23 грудня провів своє перше засідання новостворений виконавчий комітет Чернігівської міської ради. Серед інших питань порядку денного виконком розглянув проект Програми управління боргом міського бюджету м. Чернігова на 2016 рік.

Члени виконкому заслухали інформацію заступника начальника управління – начальника відділу фінансів підприємств комунальної власності та з питань нових форм господарювання фінансового управління міської ради Олени Лисенко про виконання зобов'язань щодо повернення кредитних коштів та основні завдання Програми на 2016 рік.

О. Лисенко повідомила, що Чернігівською міською радою з грудня 2013 та протягом 2014-2015 років здійснене місцеве зовнішнє запозичення до бюджету розвитку міського бюджету м. Чернігова у формі кредитних коштів від міжнародної фінансової установи Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) загальним обсягом 299,1 тис. грн. з фіксованою відсотковою ставкою за користування кредитними коштами у розмірі 3,0 % річних. Кредит здійснений з метою реалізації енергоефективних заходів у будівлях навчальних закладів м. Чернігова для забезпечення скорочення споживання енергоресурсів установами освіти.

Так, повернення кредитних коштів здійснюється 7 (сімома) рівними піврічними платежами, починаючи з 15 грудня 2014 року. Кінцевий термін розрахунку – 15 грудня 2017 року.

Загальні обсяги платежів з обслуговування боргу міського бюджету м. Чернігова, що мають бути здійснені у 2016 році, прогнозуються на рівні 1 722, 3 тис. грн., у тому числі: коштами загального фонду міського бюджету – 111,9 тис. грн., коштами спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку) – 1610,4 тис. грн.

Найбільшу питому вагу в обслуговуванні боргу міського бюджету протягом 2016 року становитиме повернення основної суми боргу в розмірі 1 610,4 тис. грн., сплата відсотків складатиме 86,0 тис. грн, решта – послуги та комісії уповноваженого банку за обслуговування кредитного договору в сумі 25,9 тис. грн.

Виконавчий комітет міської ради схвалив Програму управління боргом міського бюджету м. Чернігова на 2016 рік та доручив фінансовому управлінню міської ради внести Програму на розгляд міською радою.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини