Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:51:03

Народний депутат Олександр Черненко представив річний звіт своєї діяльності у Верховній Раді України

27.11.2015   17:18Агенцiя

27 листопада у Чернігові відбувся прес-брифінг, під час якого народний депутат Олександр Черненко представив річний звіт своєї діяльності у Верховній Раді України, також представник програми USAID «РАДА» Едуард Рахімкулов презентував концепцію «Модельного округу».

Під час прес-брифінгу народний депутат Олександр Черненко (фракція партії “Блок Петра Порошенка”) відзвітував перед виборцями за рік проведеної роботи у парламенті.

В рамках звіту депутат  розповів про свою діяльність в Комітеті з питань правової діяльності та правосуддя, 37 внесених законопроектів, 6 депутатських запитів та більше 50 звернень до органів влади. Депутат зупинився на питанні виборчої  реформи: «Особисто я цей  рік присвятив напрацюванню пакету нового законодавства про вибори і референдуми, включно із Виборчим кодексом. Сьогодні ці закони готові і внесені.» – наголосив Черненко.

Впродовж року у місті Чернігів функціонує Громадська приймальня народного депутата, двічі на місяць депутат веде особистий прийом громадян. Олександр Черненко зазначив: «Ще один важливий аспект діяльності – робота із виборцями. Вдалося провести 24 зустрічі з виборцями, також через приймальню на мою пошту надійшло та було розглянуто 87 звернень громадян.»

Едуард Рахімкулов презентував роботу програми USAID "РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво", розповівши  про запуск проекту «Модельний округ» щодо роботи народних депутатів України на територіальних виборчих округах. «Два головні акценти цього проекту – стверджує Едуард Рахімкулов, – будуть спрямовані на запровадження нових ефективних механізмів комунікації між народними обранцями та їх виборцями, а також використання інноваційних інструментів електронного врядування».

У рамках Програми функціонують 8 «модельних округів», закріплених за народними депутатами, яких було відібрано на конкурсній основі. Робота Програми в модельних округах допоможе народним депутатам покращити комунікацію з виборцями через впровадження інноваційних інструментів. Зокрема, планується, що депутати візьмуть участь у тестовому впровадженні «мобільного робочого місця народного депутата» та «віртуальної приймальні народного депутата». Сучасне програмне забезпечення дозволить виборцям отримати вичерпну інформацію про діяльність депутата в окрузі, надіслати запит, в свою чергу, депутати матимуть зручний доступ до багатьох профільних баз даних.

У Чернігівській області в рамках «модельного округу» працює народний депутат Олександр Черненко.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини