Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:51:03

Команда "Нашого Краю" - команда переможців

11.11.2015   07:45Агенцiя

Олександр Соколов представив свою нову команду «Нашого Краю» - команду переможців.

У конференц-залі чернігівського готелю «Придеснянський» відбувся круглий стіл за участі мера Олександра Соколова та його нової чернігівської команди партії «Наш Край» – команди переможців.
У виборах до міської ради чернігівська команда «Нашого Краю» стала переможцем – отримала найбільшу підтримку громади і сформувала фракцію з 12 місць.
 
«Наш край» здобув найбільшу підтримку мешканців міста. Це особливо важливо, з огляду на молодість нашої політичної сили. Ми почали кампанію із нульовим рейтингом, але до фінішу прийшли першими», – привітав із результатом Олександр Соколов.
 
Міський голова повідомив, що на наступний термін йде з оновленою молодою командою професіоналів-патріотів. Далі формуватиме стабільну більшість. І підтримку людей виправдовуватимуть добрими справами.
 
«Ми наразі ще не виграли всієї кампанії. Ми зробили перший крок, аби захистити Чернігів від кримінальної олігархії. Переважна більшість громади підтримала демократичні сили. Упевнений, у другому турі прихильники «Батьківщини», «Самопомочі», «Радикальної партії», «Демократичного альянсу» знову проголосують за інтереси громади проти олігархів», – закликав Олександр Соколов.
 
Правозахисник Микола Торбєєв нагадав про негідну поведінку конкурента, який вдався до нечуваних масштабів скупки голосів, задіяв адмінресурс «Укрпошти» та залякування, примушуючи голосувати за олігархів.

«Наша команда представляє інтереси всієї громади Чернігова. Кримінальні олігархи протистоять не персонально Соколову чи партії «Наш Край». Вони нахабно кинули виклик усій громаді Чернігова. Вони вбачають у кожному із нас кріпака, якого можна зламати та змусити сприйняти їхню точку зору. Але ми доведемо їм зворотне», – висловився правозахисник.
 
Новообраний депутат, директор автотранспортного підприємства Володимир Козир сказав, що команда Соколова має стратегію розвитку громадського транспорту в Чернігові. Працює над залученням інвестицій  у розвиток міста. Веде переговори з міжнародними організаціями про закупівлю сучасних тролейбусів, облаштування нових маршрутів для побудови транспортної системи європейського рівня. 

«Будемо підвищувати якість шкільного навчання. Надалі розбудовуватимемо матеріальну базу міських шкіл, залучатимемо сучасні методики навчання. У галузі вищої освіти — будемо співпрацювати з європейськими партнерами, створюватимемо міжнародні освітянські проекти», – поділилася викладач Чернігівського національного  педагогічного університету Наталія Хольченкова. Її підтримали ректор цього ж ВНЗ Микола Носко та заступник директора гімназії № 31 Вікторія Овчаренко.

«Нова чернігівська управлінська команда і надалі приділятиме увагу розвитку спорту та фізичної культури в місті.  Ми виховали олімпійських чемпіонів, чемпіонів світу та Європи, призерів міжнародних змагань. Ми продовжуємо будувати необхідну інфраструктуру. У Чернігові модернізовано стадіон, облаштовано зал важкої атлетики, відкрито легкоатлетичні доріжки в Олімпійському навчально-спортивному центрі «Чернігів». Результат цих зусиль – популяризація здорового способу життя серед чернігівців та виховані дві олімпійські чемпіонки», – розповів депутат Деснянської районної ради Андрій Кужельний.
 
Заступник міського голови Віктор Бистров зазначив, що команда підтримує ідеї фінансової децентралізації в Україні. Кошти, які заробляє громада, мають працювати в інтересах людей і територій. Головне досягнення і пріоритет на майбутнє – це підвищення та своєчасна виплата заробітної плати, соціальний захист населення. Цього року Чернігів став єдиним в області містом, де індексується зарплата. Десяткам тисяч людей надали матеріальну допомогу, доплачують вчителям і медикам. За 2015 рік бюджет міста буде перевиконано на 25 % – 118 млн. грн.

«Ми домовилися з парламентським бюджетним комітетом про виділення місту 60 млн гривень на розвиток електротранспорту. За кошти міжнародних банків закупимо 77 нових тролейбусів. За наступні два роки модернізуємо тролейбусну лінію до Масанів. Чернігів – єдине місто в Україні, де з 2002 року організовують дачні автобусні маршрути. І ці маршрути будуть збережені та розширені», – запевнив депутат Чернігівської міськради Сергій Вакуленко.
 
Новообрані депутати Ігор Жолдак, Богдан Ткаченко та підприємець Ігор Романенко поділилися планами розвитку реального виробництва. Готується до серійного випуску чернігівський автобус за європейським стандартом «Еко-5». Створюється індустріальний парк, впроваджуються енергозберігаючі технології. Оновлюється комунальна інфраструктура. Водоканал оновлено на 80 %, ТЕЦ модернізовано на 75 %, систему теплокомуненерго – на 50 %.

 Генерал-майор міліції Василь Куліда висловився про співпрацю із майбутньою патрульною поліцією. А депутат Володимир Коваленко розповів про програму громадської безпеки, згідно з якою в громадських місцях поетапно встановлюватимуть камери спостереження.

«Активізація на території м. Чернігова програми будівництва житла для військовослужбовців, військових пенсіонерів і родин загиблих учасників АТО дасть можливість залучити в економіку міста понад 100 млн. грн. державних інвестицій і забезпечити більше 200 сімей новими квартирами», – сказав новообраний депутат міської ради Максим Черненок.

Наприкінці зустрічі мер Олександр Соколов звернувся до всіх присутніх: «Давайте працювати разом! Гуртом облаштовувати наше рідне місто. Так ми зробимо значно більше, аніж поодинці. І тоді УСПІШНЕ МІСТО ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ДОБРОБУТ КОЖНОМУ СВОЄМУ МЕШКАНЦЮ!»


PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини