Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:05:35

Чи оберуть чернігівці свого мера в один тур?

19.10.2015   11:54Агенцiя

Саме так виглядає головна інтрига цих виборів, які відбудуться вже 25 жовтня.

Чергові дані соціологічного дослідження оприлюднив авторитетний в Чернігові “Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень”.
Згідно з результатами опитування на дільниці потенційно готові прийти понад 70% чернігівців:

Чи плануєте ви брати участь у місцевих виборах 25 жовтня?




Щодо симпатій до політичних партій, тут продовжує лідирувати команда Владислава Атрошенка. Всього ж до міської ради станом на середину жовтня проходить 4 політичні сили:

Якби вибори Чернігівської місьокї ради відбулися наступної неділі, кому б ви віддали свій голос? (від загальної кількості виборців, які готові взяти участь в голосуванні та визначилися з кандидатом):



Решта партій не долають 5-ти відсотковий бар’єр.

Стосовно виборів міського голови, то тут два явних лідера, при чому, відрив Атрошенка від Соколова складає понад 15%.

Якби вибори міського голови відбулися наступної неділі, кому б ви віддали свій голос? (від загальної кількості виборців, які готові взяти участь в голосуванні та визначилися з кандидатом).



Решта кандидатів набирають менше 10% голосів чернігівців.

Отже, головною інтригою 25 жовтня буде те, чи відбудеться повторне голосування за майбутнього міського голову. В разі проведення, другий тур відбудеться 15 листопада, тобто за 3 тижні. Згідно з результатами опитування, в разі проведення другого туру відрив Атрошенка від Соколова значно зростає.


Опитування проводилося з 13 по 16 жовтня в Чернігові. Методом особистого інтерв’ю було опитано 1100 респондентів від 18 років, мешканців Чернігова. Теоретична похибка не перевищує 3,0%. Замовник - ТРО “Ліга”.


P.R.

 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини