Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 00:55:04

Презентація Програми розвитку "Чернігівська перспектива"

30.09.2015   12:27

29 вересня відбулася знакова подія в суспільному та політичному житті Чернігова. Чинний мер Олександр Володимирович Соколов та його згуртована команда представляли Програму розвитку міста "Чернігівська перспектива".

Із цією програмою від партії "Наш край" Олександр Соколов балотується на посаду мера свого міста, щоб забезпечити добробут кожного чернігівчанина в успішному місті.

У своєму короткому виступі Олександр Соколов наголосив, що він і його команда ідуть на вибори, щоб зберегти темпи оновлення рідного Чернігова.
"Наш край" – це партія захисту інтересів місцевих громад, яка підтримує ідеї фінансової децентралізації та посилення місцевого самоврядування. Ця політична сила на боці людей, а не олігархів», – запевнив чинний мер міста.
Також Олександр Володимирович поділився з громадою планами з модернізації транспортної та комунальної сфер, розказав про заходи із залучення інвестицій та окреслив своє бачення соціального й економічного зростання Чернігова.

Підтримати О.Соколова прийшли члени його команди, його однодумці, шановані чернігівчани. Стисло, лаконічно – як люди справи, а не любителі поговорити, – вони розказали про минулорічні досягнення та добрі справи міського голови.

Найбільш змістовно та переконливо виступив Куліда Василь, начальник служби безпеки "Райффайзен Банк Аваль".
Він наголосив на тому, що базовий принцип партії "Наш край" – турбота про людей. "Ми проти олігархату при владі, популізму та порожніх прожектів. Нас об’єднує ідея сильної громади, без чого неможлива сильна Україна. Це один із головних принципів нашої програми дій «Чернігівська перспектива». Чернігів мав сумний досвід обрання бізнес-мера в 20006 році. Що з цього стало – всі пам’ятаємо, депутатська недоторканність виявилась дорожчою за передвиборні обіцянки. Другого експерименту Чернігів не витримає, коли містом залишиться керувати невідома особа. Тому що бізнес-мер не складе депутатських повноважень, олігархи ведуть в місцеві органи менеджерів своїх бізнес-структур. «Наш край» – партія зрозумілих професійних людей. "Наш край" переможе!» – закінчив свою промову Василь Олександрович.

Також від команди Олександра Соколова виступив начальник фінансового управління, заступник мера Чернігова Віктор Бистров, який ще раз наголосив, що завдяки саме Олександру Володимировичу бюджетники забули про затримку виплат, а в соціальній сфері вже відчуваються поліпшення.

Сергій Вакуленко, заступник директора ПАТ "Чернігівавтосервіс", підтвердив плани кандидата в мери міста на залучення інвестицій у рамках Програми розвитку електротранспорту. А також нагадав, що Чернігів – єдине місто в України, де з далеких масивів жителів безкоштовно автобусами підвозять до центру.

Учасник АТО, майор, заступник командира військової частини А 2984 Максим Пилипенко звернув увагу на те, що Олександр Соколов дбає про військово-патріотичне виховання молоді та соціальний захист військовослужбовців, оскільки і сам не стояв осторонь бойових дій в Афганістані.

Насамкінець зустрічі Олександр Володимирович подякував усім присутнім за увагу і поспілкувався з присутніми на заході журналістами.


PR

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.