Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:14:44

Владислав Атрошенко: "Прийшов час, коли всі здобутки треба перевести в іншу якість"

22.09.2015   16:11Агенцiя

21 вересня у Чернігівському обласному музично-драматичному театрі відбувся форум «Вірю у майбутнє Чернігова».

Присутні на заході чернігівці висловили свою підтримку народному депутату Владиславу Атрошенко, який балотуватиметься на посаду міського голови.

На форумі виступаючі багато говорили про діяльність Владислава Атрошенка та його команди, про роботу БФ «Поліський оберіг», про те, що програми, започатковані народним депутатом, працюють незалежно від того є вибори чи нема. А також про те, що саме ця людина зможе вдихнути нове життя у звичний уклад міста.

Сам Владислав Атрошенко, вийшовши на сцену, привітав чернігівців з Днем визволення міста від фашистських загарбників і вшанував пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

А потім поділився своїми планами та здобутками, пояснив які новації та зміни очікують Чернігів і чого він хоче досягти, працюючи на посаді міського голови. «Прийшов час, коли всі здобутки треба перевести в іншу якість. В ту якість, яка демонструватиме сильні сторони та перспективні можливості нашого прекрасного міста, дозволить змінити ставлення містян до влади на краще», - сказав Владислав Атрошенко. Він висловив сподівання, що коли настане час йому передати Чернігів наступному більш молодому і достойному очільнику, то  це буде процвітаюче та успішне місто.

Владислав Атрошенко озвучив головні напрямки, що потребують змін. В першу чергу, це транспортна система міста, яка потребує втручання та модернізації. По-друге, освітня галузь повинна давати учням навички та вміння, які дадуть їм можливість бути конкурентоздатними та отримувати сучасні знання. «Потрібно відкривати не тільки англійські, німецькі та французькі класи з вивчення іноземних мов, але і китайські. Це дуже перспективно. Треба оснащувати класи та давати дітям можливість освоїти IT-технології», - наголосив В.Атрошенко.

На думку політика, Чернігів – має стати містом, відкритим для бізнесу. А самі працівники міської ради повинні вміти презентувати його для інвестора. «Ми плануємо зробити місто відкрите для бізнесу. І навіть із працівників міськвиконкому ми представимо гіда для будь-якого інвестора, який хоче вкладати кошти, створювати робочі місця. І звичайно все це буде виконуватись відкрито та прозоро, - зазначив Владислав Атрошенко. - Я впевнений, що в час інформаційного суспільства слава про наше місто вийде далеко за кордони нашої держави і привабить інвесторів».

Зі сцени на підтримку Владислава Атрошенка виступали представники освітньої та медичної галузі, волонтери, громадські діячі, вдячні батьки.
Так за словами завідувача поліклінічного відділення Чернігівського обласного онкологічного диспансеру Валерія Зуба довгий час у Чернігові був тільки один реанімобіль, зараз їх вже декілька. Лікар наголосив на тому, що системно допомагаючи лікарням міста та області сучасною апаратурою та медикаментами: «Владислав Атрошенко разом з лікарями рухає медицину Чернігівщини до більш якісної та кваліфікованої».

Зазначимо, що в рамках програми «Доступна медицина» за півтора року було проведено 146 медичних акцій і майже 25 тисяч осіб отримали кваліфіковану медичну допомогу.

Багаторічна директор школи №1 Людмили Геращенко сказала: «В якийсь момент я подумала, а навіщо Владиславу Анатолійовичу йти в мери? У нього є робота, є бізнес, він – депутат Верховної ради. Він і так чимало зробив, і я вірю, що неодмінно зробить все для того, аби Чернігів став успішним. Я переконана, що його мета стати міським головою продиктована патріотизмом та бажанням допомогти рідному місту». 

Директор музичного училища ім. Л.Ревуцького розповів, що завдяки допомозі Владислава Атрошенка  вдалося отримати та реставрувати два найкращих в світі музичних інструменти. Володимир Суховерський сказав, що пам’ятає слова, які сказав Владислав Атрошенко, коли йому аплодували за такий чудовий подарунок: «Я зробив це з трьох причин: наявність такого інструмента у Чернігові підніме імідж міста, підвищить якість підготовки музиканта. А ще для того, щоб відати шану дорогій мені людині - Любомиру Боднаруку».

Наталія Романова, віце-президент конгресу місцевої та регіональної влади Ради Європи, переконана: «Владислав Атрошенко це та людина, яка може зробити для Чернігова те, чого досі не було. В дуже непростий час, коли в країні проводяться дуже складні і важливі реформи, важливо щоб містом керувала людина, яка розуміє як робити справу так, щоб вона була успішна». На її думку, змінити посаду народного депутата на посаду міського голови може тільки людина, яка дійсно любить своє місто і зможе зробити так, щоб Чернігів став найщасливішим та найкрасивішим містом в Україні.

Наприкінці форуму «Вірю у майбутнє Чернігова» на сцені була представлена вся команда Владислава Атрошенка.

Олена Михайлова

PR

 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини