Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:19:07

Владислав Атрошенко балотуватиметься в мери Чернігова. ЗАЯВА. ВІДЕО

09.09.2015   15:47Агенцiя

Шановні чернігівці! Я прийняв непросте рішення і повідомляю про те, що братиму участь у виборах Чернігівського міського голови. В чому складність прийнятого мною рішення?

Атрошенко Владислав

Атрошенко Владислав

Чернігів сьогодні - не майданчик для втілення політичних амбіцій, а місто, в якому потрібно на 90% змінити управлінську команду, задіяти сучасні управлінські підходи, запровадити нові стандарти якості життя та комунікацій влади з бізнесом та громадою. Зараз потрібно закатати рукава та декілька років наполегливо працювати для того, щоб витягти його з болота корупції та стагнації і повернути на шлях сталого розвитку.

Я чітко усвідомлюю, що значна кількість проблем, які не вирішувалися роками тепер стануть моєю відповідальністю і містяни будуть дуже швидко запитувати про результат. Це стосується і дуже складної зими, до якої місто фактично не готове, невирішеної проблеми боргу «Облтеплокомуненерго» за спожитий газ, жахливого стану всіх комунікацій, транспортної системи, доріг і міждворових проїздів, роками не ремонтованих покрівель закладів бюджетної сфери та житлового фонду...

На Сході триває війна за Незалежність України. Ми всі бачимо, що країну і далі розривають політичний популізм, корупція, продовжується падіння економіки, для відновлення якої не вживаються своєчасні та адекватні заходи з пом’якшення фіксального тиску, дерегуляції, доступності кредитних ресурсів, пільгового режиму та підтримки державою новоствореного бізнесу, стимулювання імпорту високих технологій та високотехнологічного обладнення.

Крім того, з великою вірогідністю ці вибори лише на 2 роки і за цей час просто неможливо реалізувати програму розвитку міста.

Але переважило інше. Відповідальність.

Чернігів - моє рідне місто в якому я живу все життя за виключенням служби в армії та навчання в інституті. Мені боляче спостерігати за тим, що з ним відбувається протягом останніх років. Наскільки ми відстаємо від багатьох українських міст, не кажучи вже про аналогічні за розміром та потенціалом міста Східної Європи.

Я розумію, що моя неучасть у мерських виборах остаточно законсервує діючу міську владу. Я бачу потужний запит чернігівців на зміну команди Соколова, яка керує Черніговом вже майже 13 років. I я знаю, що саме з прізвищем Атрошенко пов’язує ці очікування переважна більшість мешкаців нашого рідного міста.

За таких умов, незважаючи на всі ризики, я не маю морального права знехтувати очікуваннями чернігівців, та залишити наше рідне місто керівникам, для яких сьогодні і завтра Чернігова - порожні звуки.

Важливим фактором для прийняття мною цього рішення є позиція Президента України. З ним 8-го вересня у мене відбулася змістовна півгодинна зустріч. Петро Порошенко дуже глибоко орієнтується в ситуації в Чернігові, володіє данними соціологічних досліджень. Розуміючи що коли я піду працювати мером, в надважливий для країни час в Парламенті може не вистачати мого голосу, як члена його політичної команди. Але разом із цим, Президент України, ні за яких обставин не може прийняти подальшу консервацію діючої міської влади в Чернігові та підтримує моє прагнення працювати для розвитку рідного міста. 

Я вірю в майбутнє Чернігова! Усвідомлюю, що попереду непростий шлях. Але розраховую на вашу підтримку. Разом ми зробимо Чернігів містом, яким будемо пишатися!


З повагою до Вас і з любов’ю до Чернігова
Владислав Атрошенко



PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини