Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:29:26

“Наш край” допоміг Кіптям краще відсвяткувати День села

03.09.2015   10:48

За підтримки політичної партії ”Наш край” у Кіптях Козелецького району пройшов День села. Зі святковим концертом у місцевому будинку культури, виставкою народних майстрів, традиційними подарунками і частуванням для всієї громади і численних гостей свята.

Село Кіпті -  відоме не лише жителям нашої області, а й усім, хто буває в Україні бодай проїздом, адже цей населений пункт розташований на перетині шляхів державного значення.

 

Ще одна особливість Кіптів у тому, що в селі є свій «президент Кучма». Так місцеві жителі іноді жартома називають свого сільського голову Володимира Кучму, який очолює територіальну громаду уже півтора десятиліття і нині представляє команду політичної партії «Наш край»  на місцевих виборах.
 
 Для односельців Володимир Кучма – авторитетна  людина, тому й обирають його керівником своєї громади стільки років поспіль. Вміло господарює, знає, як залучити на територію додаткові кошти і на що їх витратити.
 
”Ми абсолютно самодостатні, не потребуємо жодних дотацій, адже бюджет сільської ради становить майже 2 мільйони гривень. Отож ми можемо дозволити собі безболісно вирішувати значну кількість соціальних питань”, - хвалиться керівник.
 
Оскільки  Володимир Кучма працював і в освіті, і у виконавчій владі, і в органах місцевого самоврядування - то не за чутками знає і господарські, і соціальні потреби свого краю. І щоб на них працювати, приєднався до команди партії «Наш край», знайшовши у ній однодумців у справі розвитку місцевої громади.
 
”Політична сила, з якою я йду на вибори, зібрала під своїми прапорами багатьох досвідчених керівників територіальних громад, у тому числі й сільських голів. Це – люди, які роблять конкретні справи, і мені з ними по дорозі», - говорить Володимир Кучма. – Для мене велика честь, і водночас відповідальність бути в одній команді із мером Чернігова Олександром Соколовим, досвідченим господарником Валентином Мельничком, які очолюють “Наш край” у нашому регіоні.”
 
Жителі Кіптів на чолі з сільським головою виявили ініціативу зробити своє село центром майбутньої об’єднаної громади. Вони покладають великі надії на реформування системи влади з наданням громаді більших прав і повноважень.

 

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини