Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:07:48

Срібнянщина – з новим головою райдержадміністрації

21.08.2015   12:29

20 серпня, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч представив активу Срібнянського району нового голову райдержадміністрації – Ніну Михайлівну Бондаренко.

«По-перше, вітаю вас і зичу сил справитися з тим об’ємом роботи, який зараз на вас звалиться. І до поточних завдань з управління районом уже з самого початку даю вам завдання додаткові: необхідно провести повну інвентаризацію всіх теплопостачальних об’єктів району з метою визначення можливості переведення їх на місцеві, дешевші, види палива. Друге, це стосується і присутніх тут сільських голів, активізуйте, будь ласка, роботу з оформлення субсидій. Мобілізуйте для цього всі можливі сили, щоб із початком опалювального сезону не допустити колапсу в роботі соціальних служб», – сказав Валерій Куліч одразу після формального представлення нового голови райдержадміністрації.

«Я добре усвідомлюю, що ця посада – не нагорода, а випробування і велика відповідальність. Пріоритети в роботі зрозумілі – тому, переконана, за умови злагодженої роботи, поставлені задачі будуть для нас посильними», – сказала, звертаючись до активу району Ніна Бондаренко.

Крім того, голова ОДА Валерій Куліч звернув увагу управлінців району на те, що Чернігівщина отримала з Фонду регіонального розвитку додатково близько 101 мільйона гривень на закінчення об’єктів незавершеного будівництва. «Гроші є, якщо все буде до ладу, то, може, ще трохи роздобудемо, але звертаю увагу на те, що ці кошти можуть бути використані лише на вже готові проекти незавершених будівництв. Тому прошу вас терміново підняти всі необхідні папери, і подати пріоритетні об’єкти для того, що б ми змогли ефективно використати ці кошти», – наголосив Валерій Куліч.

Також до слова був запрошений народний депутат України, мажоритарник від 210-го виборчого округу, до якого входить і Срібнянщина, Олег Дмитренко.

«І управлінці, й агровиробники, і загалом актив району добре знають Ніну Михайлівну (у неї понад 31 рік трудового стажу, 11 – на державній службі в районі). Тому виробничі стосунки вже налагоджені й робота має бути продуктивною. Прошу вас, пані голово, і присутні тут керівники громад, у разі, якщо треба допомога вашого депутата – у вас є мій номер телефона, я чим зможу – завжди постараюся допомогти. Успіхів вам!», – звернувся до земляків-срібнянців нардеп Олег Дмитренко.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини