Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:03:43

Комісія запропонувала Чернігівщині передавачі для відновлення мовлення

19.08.2015   12:23Агенцiя

18 серпня в Міністерстві інформаційної політики України під час чергового засідання Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення під головуванням заступника Міністра інформаційної політики Тетяни Попової було обговорено питання щодо виділення передавальної апаратури для Запорізької і Чернігівської областей.

У зустрічі взяли участь представники Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, Державного комітету телебачення і радіомовлення, СБ України, Чернігівської та Запорізької ОДА.

Під час зустрічі Комісія прийняла рішення про виділення передавачів для відновлення мовлення українських телеканалів для Запорізької і Чернігівської областей. Заступнику голови Запорізької ОДА Едуарду Гугніну та директору департаменту інформаційної політики Чернігівської ОДА Подорвану Андрію члени Комісії порадили виділити кошти з місцевих бюджетів на закупівлю фідерів і антен, необхідних для включення запропонованих передавачів, або, за необхідності, звернутися до юристів МІП для підготовки постанови Кабінету Міністрів України для виділення коштів.

Аналогічну пропозицію щодо виділення передавачів отримали Херсонська та Одеська ОДА у відповідь на їх письмові звернення.

До Міністерства інформаційної політики України регулярно надходять звернення-скарги щодо мовлення заборонених російських телеканалів, на які Комісія оперативно реагує та пропонує варіанти вирішення проблем. Крім того, ведуться перемовини з приватними каналами щодо закупівлі ними додаткового обладнання та спроможності сплачувати за електропостачання для трансляції в зоні, де не достатньо мовлення українських телеканалів.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини