Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:52:54

Атрошенко закликав чернігівців сформувати разом владу міста

14.08.2015   07:03Агенцiя

Багато чернігівців помітили заклики приєднатися до команди Владислава Атрошенка, які з’явилися нещодавно на вулицях міста. Звертаючись до чернігівців, Атрошенко закликав людей приєднатися до його команди і разом сформувати місцеву владу.

Команда Владислава Атрошенка (це і благодійний фонд «Поліський оберіг», і фракція «Рідне місто» в Чернігівській міській раді, і партійні осередки «БПП Солідарності») працюють з людьми та для людей вже не один рік, і про цю роботу добре знають десятки тисяч мешканців міста та 206-го округу.

Напередодні місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня, найважливіше завдання запропонувати чернігівцям чітку програму та гідних людей, які зможуть її реалізувати.

Не секрет, що рейтинг БПП – найвищий серед усіх партій в Чернігові. Сьогодні соціологія дає команді Атрошенка не менше 35% голосів містян, і це ще до початку передвиборчої кампанії. Розуміючи серйозну відповідальність перед майбутнім міста, Владислав Анатолійович дуже прискіпливо підійшов до процесу формування своєї команди, яка має всі шанси стати міською владою після виборів.

У жовтні ми обиратимемо 42 депутатів міської ради, міського голову, 64 депутатів в обласну раду (12 із них на округах у Чернігові), депутатів Деснянської та Новозаводської районних рад... Саме тому кількість вакансій для потенційних кандидатів, які мають бажання приєднатися до команди Владислава Атрошенка та разом із ним змінити місто – значна.

Починаючи з 2012 року народний депутат та його команда доклали багато зусиль для того, щоб змусити місцеву владу працювати на людей. Тепер настав час взяти відповідальність та сформувати міську владу.

Владислав Атрошенко:
В першу чергу я хочу побачити серед майбутніх депутатів міської ради людей, які думають про місто. Там має бути якомога менше тих, хто шукає можливість встановити черговий кіоск, безкоштовно отримати земельну ділянку, реалізувати отримане в сумнівний спосіб майно, впливати на розподіл транспортних маршрутів чи в інший спосіб паразитувати на інтересах чернігівців. У владу повинні йти люди, що мають ідеї розвитку Чернігова та необхідні навички і бажання для їх реалізації. Друга категорія це громадські активісти, які використовуватимуть статус депутата для контролю роботи виконкому та всіх посадовців, боротимуться з корупцією та через запити допомагатимуть чернігівцям вирішувати їх проблеми. Стан Чернігова, який ми можемо спостерігати сьогодні, чітко показує, що роботи буде багато, її вистачить всім. Тому не потрібно залишатися осторонь. Майбутні вибори дуже важливі для міста. Приєднуйтеся до моєї команди! Разом зробимо Чернігів містом, яким будемо пишатися!»

Від початку кампанії «Приєднуйся до нашої команди» в офіс Владислава Атрошенка звернулося вже близько 100 чернігівців. Відбір буде тривати в кілька етапів. Висунення кандидатів у депутати розпочнеться 20 вересня.


PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини