Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:57:31

Звернення Сергія Березенка до чернігівців

29.07.2015   15:32Агенцiя

Дорогі друзі!

Від усієї душі вітаю усіх нас з нашою спільною перемогою. Сьогодні до Чернігова звернені погляди не тільки всієї України, а й усього світу. Бо тут не просто відбулися проміжні вибори до Верховної Ради, а завершилося тривале протистояння двох різних світоглядів.

Політика минулого прийшла до Чернігова з впевненості, що силою, погрозами, залякуванням, криком і підкупом можна завоювати довіру людей. Але домоглася тільки бридливої відрази громадян, багато з яких, на жаль, законно турбуючись за свої сім'ї, навіть не ризикнули йти на виборчі дільниці.

Політика майбутнього, в принципи якої я не просто глибоко вірю, але і втілюю їх в життя, була іншою. Ми говорили з Вами про стратегію, про проекти розвитку міста, про безпеку Ваших сімей, про те, що потрібно зробити в кожному дворі, будинку, мікрорайоні, а головне - для кожної конкретної людини.

І політика майбутнього перемогла! Тому що правда сильніша від брехні, світло яскравіше темряви, добро ближче людських сердець, ніж зло. І які б ріки бруду не лилися на чисті убрання правди, вони не перетворять біле в чорне.

Я дякую кожному з Вас за честь, яку Ви мені надали, висловивши свою довіру в день голосування. І глибоко зворушений тим, що, як би складно не жилося чернігівцям, вони не піддалися на маніпуляції, не пішли стежиною спокуси простих рішень, не повірили наклепу і проголосували по совісті. І ще раз підтвердили, що слава Чернігова як міста проникливих, інтелігентних і порядних людей тисячу і мільйон разів заслужена духовною силою і душевною стійкістю багатьох поколінь - минувшини, і нині живущих.

Тому сьогодні, як і перед виборами, я хочу ще раз підтвердити свою готовність і щире бажання стати гідним представником і захисником чернігівців у Верховній Раді України. Всі доручення, яких уже більше 10 000, які Ви дали мені як своєму кандидату будуть взяті роботу, і для їх виконання будуть докладені всі можливі зусилля.

Моя передвиборча програма, в основу якої покладені ідеї відродження Чернігова, відновлення її економіки, захисту кожного громадянина і міста в цілому від зовнішньої і внутрішньої агресії, буде виконуватися як найсвятіша клятва. А мир, суспільна злагода та якість життя кожного українця - ті орієнтири, які ми з Вами разом намітили - визначатимуть спрямованість моєї роботи як народного депутата України.

Як і обіцяв, я буду для кожного з Вас не особою з телевізора, а людиною, до якої завжди можна звернутися за допомогою і підтримкою. Добрим другом, гідним сусідом, послом у Києві, яким Чернігів зможе пишатися.

Сьогодні наше місто, нарешті, повертається до мирного життя. Густа задушлива атмосфера брехні, істерії, політиканства починає стиратися з пам'яті. Ми починаємо працювати в ім'я кращого сьогодення і ще кращого майбутнього.

Дякую Вам за довіру і вже сьогодні починаю робити все, щоб її виправдати.

Щиро Ваш, Сергій Березенко

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини