Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:05:41

Краса з "Укропом": битва перукарів, модні дефіле та багато чудової музики

14.07.2015   17:17Агенцiя

14 перукарів-стилістів змагалися за звання кращого майстра Чернігова в рамках загальноміського конкурсу "Битва перукарів". Свято краси, стилю та шарму відбулося в Чернігові в Місті Майбутнього за підтримки благодійного об'єднання "Укроп"

Головна тематика та основа для створення красивих зачісок - Україна, патріотичні кольори, вишиванкові візерунки і, звісно, краса чернігівських дівчат. Оцінювали роботи -  майстри міжнародного класу на чолі з головою журі - топ-стилістом Оленою Бутіковою. 

Кожному майстру за умовами конкурсу надавали 45 хвилин на створення образу. А поки перукарі придумували зачіски, глядачів розважали чернігівські колективи та співаки. А ще - модні покази вечірніх суконь, вбрань у стилі кежуал, весільних вбрань. Родзинка фешн-шоу: дефіле дівчат у купальниках - з янгольськими крилами а-ля "Вікторія Сікрет".

І ось, нарешті, судді вже визначилися зі своїми фаворитами. Олена Бутікова, оглянувши усі роботи, готова оголосити свій модний вирок. Зізнається, приємно вражена тим, що дівчата використали у своїх модельних зачісках ті елементи, які їм  показали кілька днів тому - під час навчання.

- Я хочу сказати, що всі майстрині - розумниці і молодчинки. Подивіться, які складні зачіски вони зуміли зробити, і це не дивлячись на вітер! Ми судили за формою, чистотою, за рівнем фарбування, за довершеністю образа. Це критерії, притаманні загальнонаціональним конкурсам перукарського мистецтва. Рівень майстерності - дуже високий. Всі учасниці вже чемпіонки!

Третє місце посіла чернігівка - етнічна азербайджанка Шахана Мехралієва, одначе східній красуні чудово вдалося передати український колорит. Друге місце - в Яни Якубець, а от перше місце та титул "Перукаря міста" дісталися - Юлії Горбатюк. Усі дівчата-переможниці отримали у якості подарунка сертифікат на навчання в одному з кращих освітніх центрів бьюті-індустрії України "Натео".

PR

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини