Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:23:14

Микола Звєрєв: "205 округ - це мій майдан номер три". ВІДЕО

01.07.2015   21:03Агенцiя

У середу 1 липня відбулася прес-конференція кандидата в народні депутати, голови обласної ради Миколи Звєрєва. Він привітав всіх кандидатів в народні депутати та закликав їх до чесної та демократичної боротьби за депутатський мандат.

Також Микола Вікторович наголосив на тому, що влада Чернігова повинна забезпечити проведення демократичних виборів.

В ході прес-конференції Микола Звєрєв повідомив, що йде у відпустку для проведення своєї передвиборчої кампанії, чим демонструє виконання закону та запобігає використанню адмінресурсу у своїй боротьбі.

- Хочу привітати з рекордом, який встановлений в українській політиці: для участі у виборах на 205 окрузі зареєструвалося 127 кандидатів. Це говорить про те, що Чернігівщина є надзвичайно привабливим краєм, ми відстояли демократію, не піддалися сепаратизму, разом пройшли Революцію гідності. І сьогодні на теренах України – Європейського простору – Чернігівщина продемонструвала себе як край, який став щитом на північному сході України, який довів, що чернігівці є патріотами. Ми пройшли багато випробувань. Революція продовжується. Зараз у мене таке відчуття, що мій перший майдан був на Майдані, другий – це боротьба за місцеве самоврядування, за реформи і зміни в країні. І одна із моїх особистих причин чому я йду на вибори - відчуваю, що боротьба продовжується. І округ 205 – це мій майдан номер три, - сказав Микола Звєрєв.

Чернігівський 205 округ стає знаковим для політикума України. Політик вважає, що це знакові вибори для українського суспільства і саме тут впливові фінансово-промислові групи, політичні клани, політичні партії та потужні групи проводять власні змагання і фактично влаштовують у Чернігові репетицію майбутніх місцевих виборів.

На думку Миколи Звєрєва деякі кандидати, фактично стали політичними окупантами. А використання адмінресурсу, створення спеціальних умов для одних кандидатів, неповага до інтересів чернігівців – все це обманює виборців і лише задовольняє чиїсь інтереси.

Наприклад, створення Ради регіонального розвитку – це чудова ідея. Але цей орган є колегіальним і має працювати для всієї Чернігівської області, а не тільки для обласного центру. І до речі, до цієї ради мають входити представники всієї громади, і не повинно бути одноосібного управління. Бо в такому випадку це можна розцінювати як прояв адмінресурсу.

Так само, на думку кандидата в народні депутати, неповагою до містян є встановлення намету в центрі міста. Микола Звєрєв прокоментував це так: «З’явилася юрта хазарська – просто посеред міста на траві навпроти церкви Михайла і Федора. Це такий начебто виклик громаді Чернігова».

- І таких фактів можна називати десятки. Саме тому сьогодні хочеться отримати відповідь чи спроможна чернігівська громада захистити себе від політичних окупантів, які хочуть використати її у своїх політичних цілях, перерозподілі політичного впливу у парламенті та бізнес-інтересів, - сказав Микола Звєрєв.

І додав, що має побоювання: політичні гравці можуть використати громаду Чернігова, застосовуючи різноманітні технології, купуючи обіцянками, заявами, грошима, тощо. Але він переконаний, що чернігівці – це люди, які не продаються, які мають свій власний сильний характер, недарма Чернігівщина – це Сіверський край.

- Я пішов на вибори, щоб захистити інтереси чернігівців, зробити все можливе, щоб представником у парламенті була місцева людина, якій болять проблеми Чернігівщини, яка розуміє як їх вирішувати і вона зможе представляти інтереси громади. Все оцінять люди. Піду до людей. Іншого шляху немає, - сказав Микола Звєрєв. - Я прийняв рішення боротися за чистоту цих виборів, боротися із тою корупцією і тими викликами, які будуть на 205 окрузі, з метою відстояти інтереси чернігівської громади.

Він побажав чернігівцям зробити свій демократичний вибір і довести, що у нашому місті проживають люди, які можуть достойно і чесно зробити свій вибір.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини