Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:43:04

Заява про спроби тиску на сайт ПіК та громадську організацію ЧОЦ "Ініціатива"

01.07.2015   17:05Агенцiя

Останні кілька днів до колективу редакції сайту Чернігівщина: події і коментарі та чернігівської громадської організації "Освітній центр "Ініціатива" з різних джерел надходить інформація про намір певних сил звинуватити сайт та організацію в зангажованості та необ'єктивному висвітленні перебігу виборчого процесу на проміжних виборах у 205 виборчому окрузі.

Розцінюємо наявність таких сигналів як спробу тиску на редакцію сайту та громадську організацію з метою залякати і примусити утриматися від незалежного, об'єктивного та збалансованого висвітлення виборчого процесу в 205 окрузі

Сайт ПіК є одним з небагатьох інформаційних видань Чернігівської області, який намагається,  окрім розміщення  матеріалів передвиборчої агітації (для чого  всім  суб'єктам виборчого процесу надані рівні умови),  неупереджено та об'єктивно висвітлювати   виборчий  процес   на проміжних виборах у 205 виборчому окрузі. Зокрема,  громадська організація Чернігівський  освітній центр "Ініціатива" та сайт ПіК проводятьмоніторинг  виборчого процесу на проміжних виборах в 205 в.о.Результати моніторингу  розміщуються  в спеціальному розділі сайту ПіК"Вибори 2015": без агітації та реклами, тільки факти.

Відзначимо, що наразі вся моніторингова діяльність здійснюється виключно за рахунок власних коштів організації, які надходять від розміщення рекламних та агітаційних матеріалів.

Додамо, що протягом останніх п'яти  років ми  проводимо системний моніторинг діяльності чернігівських політиків та виборчого процесу. За цей час ніколи не було звинувачень в упередженості та необ'єктивності.

Закликаємо всіх суб'єктів виборчого процесу,  їх формальні і неформальні команди не втягувати ЗМІ та незалежні громадські організації у політичне протистояння  під  час проміжних виборів на  205 окрузі! 

Від імені колективу редакції сайту  ПіК  та ГО ЧОЦ "Ініціатива" Павло Пущенко

 Чернігівщина: події і коментарі

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.