Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:53:08

"Батьківщина" запустила новий проект "10 проблем твоєї області"

01.07.2015   14:00Агенцiя

Партія "Батьківщина" запускає новий інтерактивний проект "10 проблем твоєї області", який має на меті допомогти вирішити проблеми регіонів України, з якими щодня стикаються мільйони громадян.

10problem.com - це сервіс для тих, кому набридло терпіти неякісні послуги ЖКГ, жахливий стан доріг, хабарництво чиновників та інші не доопрацювання влади на різних рівнях.

За допомогою сайту кожен громадянин зможе проголосувати за певну нагальну проблему свого регіону.

"Батьківщина" не залишить без уваги жоден голос.

Таким чином, рейтинг топ-10 проблем області допоможе депутатам разом із громадськими активістами зрозуміти, які питання потребують першочергового розгляду.

Позиція "Батьківщини" наступна: "Нам треба боротися за ті досягнення, які люди мають: народ змінив владу і має повне право від неї вимагати результатів роботи. Якщо ж влада неефективна, треба об'єднуватися з профспілками, громадянським суспільством - з усіма, хто готовий боротися і примушувати уряд працювати на благо людей".

Запуск нового проекту "10 проблем твоєї області" став ще одним кроком до вирішення проблем українців.

Нагадаємо, що завдяки численним зверненням "Батьківщини" та наполегливій позиції її лідера Юлії Тимошенко уряд був змушений удвічі зменшити нормативи споживання газу для тих, хто не має лічильників, а це вже призвело до суттєвого зниження тарифів.

Прес-служба Чернігівської обласної парторганізації ВО "Батьківщина"

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини