Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:56:43

"Щоденник кандидата": географія та професії

01.07.2015   08:32Агенцiя

Чернігівські вибори стають все більш знаменитими та цікавими. Цікавим, бо вся країна спостерігає за протистоянням двох основних опонентів Геннадія Корбана та Сергія Березенка. Але окрім них у 205 окрузі зареєструвалися ще багато цікавих кадрів та персонажів.

Цифра 127 стала фінішною в останній день червня. Саме стільки громадян України вирішили спробувати свої сили у боротьбі за посаду народного депутата. Вони з’їхалися або з’їдуться з усієї країни до Чернігова, щоб помірятися силами та здобути перемогу.

А поки чернігівці будуть намагатися дізнатися принаймні якусь інформацію про конкурсантів, спробуємо систематизувати наших кандидатів.


Географія кандидатів

Із 127 претендентів на депутатський мандат мешканцями Чернігова та області є 40,16% або 51 кандидат, щоправда зі столиці та її передмість балотується значно більше - 44,88% або 57.

Львів та область представляють 4 особи, Одесу та область – троє кандидатів, по два представника від Дніпропетровська, Вінницької, Івано-франківської та Полтавської областей, по одному представнику з Маріуполя, Луганська та Запорізької області.


Географія професій та фірм

За мандат борються представники різних професій та підприємств. Серед кандидатів було зафіксовано 13 фізичних осіб-підприємців, 44 тимчасово непрацюючих та 5 пенсіонерів, інші переважно представники топ-менеджменту.
Мабуть вибори у Чернігові стали модною тенденцією: балотуються по декілька осіб, що працюють в одній фірмі або кампанії. Так Державне управління справами та ТОВ "Ековіс Бондар і Бондар юридичне бюро" представляють по три кандидати, ТОВ "XXI Століття Брокерідж" та «Медіаполіс» – по два кандидати, по одному представнику від спиртзаводів у Чернігові та Холмах.
Серед кандидатів є також представники таких професій як комірник, листоноша, аварійний комісар, фрезерувальник, столяр.


Середній вік кандидатів 37 з половиною років. Найстаршому кандидату виповнилося 68 років, наймолодшому – 22 роки.


У подальших оглядах ми будемо публікувати інформацію про кандидатів та їх роботу з виборцями.

Нагадуємо, що кандидати, відповідальні за зв’язки зі ЗМІ та уповноважені особи щоденно до 22.00 можуть надіслати короткий текстовий звіт обсягом до 500 знаків про роботу кандидата в окрузі. Повідомлення надсилати на електронну адресу cg.monitor@gmail.com.

Проект "Щоденник кандидата" є позапартійним і не фінансується жодним кандидатом в народні депутати, політичною партією або благодійним фондом. І є власним проектом "Чернігівського монітору".

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини