Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:10:22

Перелік нових кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 205

27.06.2015   11:08Агенцiя

Перелік нових кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатному виборчому окрузі № 205 на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року.

Дем’яненко Олексій Олексійович, народився 22 березня 1982 року в місті Чернігові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, радник голови правління, Чернігівська обласна спілка споживчих товариств, член Політичної партії "Опозиційний блок", проживає в місті Чернігові, судимість відсутня, самовисування.

Погорєлов Владислав Олександрович, народився 8 травня 1989 року в місті Кременчук Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Кременчук Полтавської області, судимість відсутня, самовисування.

Сіваков Леонід Миколайович, народився 30 грудня 1961 року в місті Суходільськ Луганської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, самозайнята особа – адвокат, заступник голови, рада адвокатів Київської області, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.