Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:47:38

Департаментом екології та природних ресурсів ОДА керуватиме Катерина Тканко

20.06.2015   06:55Агенцiя

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 червня 2015 року № 370-к, за погодженням Міністерства екології та природних ресурсів України, директором Департаменту екології та природних ресурсів ОДА призначено Катерину Тканко, яка довгий час виконувала ці обов`язки.

19 червня очільник області Валерій Куліч представив новопризначеного керівника колективу Департаменту. Він, зокрема, зазначив, що структурний підрозділ не простий, є низка проблемних питань, потребуючих вирішення.

— Але, Катерина Тканко, виконуючи обов`язки директора Департаменту, показала, що здатна вирішувати складні питання та поставлені завдання. Сподіваюсь з новим керівником Департамент працюватиме чітко і злагоджено на благо рідного краю, — підкреслив голова обласної державної адміністрації.

Наголошуючи на професійних якостях нового керівника, Валерій Куліч висловив сподівання на плідну співпрацю та реалізацію екологічної політики в області.

У свою чергу, Катерина Тканко запевнила очільника області, що докладе максимум зусиль до вирішення екологічних проблем Чернігівщини.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини