Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:14:34

Владимир Парасюк: "Верховній Раді потрібні такі люди, як Геннадій Корбан, а не чергові кнопкодави від Блоку Петра Порошенка"

10.06.2015   14:27Агенцiя

5 июня 2015 года в рамках журналистского пресс-тура, приуроченного Дню журналистики, корреспонденты интернет портала gorod.cn.ua посетили Верховную Раду Украины, где им удалось пообщаться и взять небольшое интервью у Народного депутата Украины, героя Майдана Владимира Парасюка.

В связи с выборами в Чернигове по одномандатному избирательному округу № 205 в СМИ появилась информация о том, что Владимир Парасюк возглавил предвыборный штаб одного из кандидатов в депутаты, а именно: Геннадия Корбана. Чтобы прояснить ситуацию и узнать насколько достоверна данная информация журналисты попросили Владимира Парасюка как-то прокомментировать данную ситуацию.

Владимир Парасюк, народный депутат Украины
"Стосовно інформації у ЗМІ з приводу того, що я очолив передвиборчий штаб Геннадія Корбана, то скажу вам так: всі ці фейки закидаються в інтернет для того, щоб дестабілізувати ситуацію на Чернігівщині. Я знаю, що в штабі політичного опонента Корбана працює команда пана Довгого, яка славиться підкупом виборців і фальсифікацією. Тому не дивно, що в мережі з'являється різнобічна фейкова інформація. Саме тому, що я буду підтримувати на виборах по 205 округу одного з кандидатів, мене зараз намагаються приписати до команди пана Коломойського і закидають мені те, що я беру у нього мільйони. Але все це брудні технології та наклеп. А приписують мені це лише тому, що я пішов служити в добровольчий батальйон "Дніпро 1". Повірте мені, якби я пішов у "Донбас" чи якійсь інший батальйон, то мене б приписали до іншого олігарха, бо цей світ так побудований, що люди завжди шукають те, чого нема. Ну от така тенденція у нас в світі. Людям треба завжди знайти якійсь підтекст. В щирість вже всі давно перестали вірити.

Я вам скажу наступне: Гена - це цілеспрямована людина, яка в цьому житті багато чого досягла. Йому не треба довго думати як досягти тієї чи іншої мети, бо він вже знає що і як треба робити. Я бачив все, що відбувалось у Дніпропетровську і не можу сказали, що це робилось за для якоїсь вигоди, бо там ніякої вигоди взагалі не було. Треба розуміти одну дуже важливу річ - команда Коломойського та Корбана зупинила війну на кордоні Дніпропетровська і не дала жодного шансу сепаратистам розхитати ситуацію в місті. І за це їх поважають всі жителі міста на Дніпрі. І повірте мені, Верховній Раді потрібні такі дієві та ефективні люди, як Геннадій Корбан, а не чергові кнопкодави від Блоку Петра Порошенка.

Gorod.cn.ua

PR

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.