Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 02:22:20

Микола Звєрєв у "бермудському трикутнику"

10.06.2015   08:06Агенцiя

«Я дійсно вирішив балотуватися. Це правда. У мене невикористані є дві відпустки, плюс по закону я маю право на відпустку. Тому я піду у відпустку, щоб провести передвиборчу кампанію. Щоб показати «парашутистам», що Чернігів є, що його не захопили. Ми не будемо перед олігархами на лапках бігати…», – так, ніби із-за плеча і обухом «садонув» сьогодні у коментарі «Високому Валу» чинний голова Чернігівської обласної радив Микола Звєрєв.

Микола Звєрєв

Микола Звєрєв

«Садонув» і не злякався, усвідомлюючи, що його публічну заяву про «парашутистів» одразу передадуть і навіть артистично продекламують з «розшифровками» і ґрунтовними коментарями там, «де нада»…

Звичайно, там, «де нада», таке самоуправство Миколи Звєрєва, яке зовсім недоречно «плутає карти», багатьом не сподобається. Партія «Батьківщина», скажімо, звичайно ж, не промине десь в можновладних кулуарах сатисфакціюватися: «А ми ж вам і раніше казали про Звєрєва…».

Втім, Микола Звєрєв не був би собою, аби не пішов «проти вітру». Тим паче, що йому таки треба йти… Бо осінь не за горами, і «вітер» все одно звіється…

Але давайте повернемось до алегоричних «парашутистів», які так розхвилювали Миколу Звєрєва, які хочуть «захопити Чернігів», але «ми не будемо на лапках бігати»…

Чи є у Миколи Звєрєва шанс не стати, як балеруну, «на лапки», а сісти поважно і неквапом у крісло Верховної Ради? Безумовно! Шанс завжди є. Інша річ - чи є реальна можливість? Адже залежить не тільки і не стільки від самого Звєрєва, скільки від багатьох чинників у «бермудському трикутнику» -- Чернігів-Київ-Дніпропетровськ…

Довибори у 205 виборчому окрузі ще не розпочались, а головних претендентів на Чернігівщині вже, здається, й діти знають. Але то тільки – завважте (!) -- претенденти, нехай навіть головні. Хто ж стане врешті депутатом – достеменно не знає поки ніхто. І якщо хтось рве на плечах камізельку та каже, що він-таки знає – так то - точно брехун. Бо не знає ніхто!

Через те і у Миколи Звєрєва є шанс!

А повертаючись до тих-таки «парашутистів», то тут самі собою просяться на ум художні аналогії. Мені чомусь одразу пригадався ще совєцький, нашумілий і пропагандистський фільм «А зорі здєсь тіхіє». Там -- про «ісконно руского героя». Той простакуватий на вигляд руський вуйко з вусами, що від махорки вижовкли, зі зграйкою жвавих дівок цілий німецький десант парашутистів «за ніс» туди-сюди лісом водив аж доки врешті-решт і «укокошив».

Сьогодні і вже, і в Чернігові, на Миколу Звєрєва «парашутистів» значно менше з неба впало. Проте вони реальні і реально тут «десантувались». І це – не художній і не ігровий фільм. Хоча ж бо і Микола Звєрєв – не актор театру і кіно. А відтак і Божі зорі – далі собі тихо мерехтять. Зіркам на небі байдуже хто тут, у Чернігові, за ким бігає, кого полює та хто зникає, власне, в політичному «бермудському трикутнику» без сліду. З небесної висоти – то таке нікчемне та марнотне, що -- «Ой!!!», сказали б моя бабця Уляна.


http://www.hvilya.com/news/mikola_zverev_u_bermudskomu_trikutniku/2015-06-09-6968

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.