Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:31:05

У Талалаївці представили нового очільника району

05.06.2015   11:03

Офіційне представлення голови Талалаївської районної державної адміністрації Сергія Коломайка активу району відбулося 4 червня.

У залі засідань райдержадміністрації зібралися керівники та депутатський корпус районної ради, керівники територіальних громад, районних організацій, установ, приватні підприємці, представники політичних партій та громадських організацій району, районної газети, керівники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації.

Новопризначеного очільника району представив перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич. Він зачитав присутнім розпорядження Президента України Петра Порошенка №574/2015-РП від 26 травня 2015 року "Про призначення Сергія Коломайка головою Талалаївської райдержадміністрації Чернігівської області".

Привітавши нового очільника району з призначенням, Леонід Сахневич побажав йому успіхів у роботі, терпіння, підтримки з боку громади Талалаївщини і пообіцяв конструктивну співпрацю обласної влади з районом. Також перший заступник голови облдержадміністрації звернув увагу на необхідність створення в районі сприятливого інвестиційного клімату з метою залучення коштів різних фондів; необхідність відвідування родини загиблих військовослужбовців, підтримки осіб, які тимчасово переміщуються із зони проведення антитерористичної акції на Сході України; підтримки волонтерського руху на території району; соціальний захист незахищених верств населення; проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо реалізації програми субсидій на житлово-комунальні послуги; продовження впровадження адміністративно-територіальної реформи.

Сергій Коломайко подякував керівництву держави і області за високу довіру і зазначив, що докладе максимум зусиль задля розвитку Талалаївського району. Сергій Олександрович висловив сподівання на плідну співпрацю з керівниками організацій, сільськими головами, підприємцями та громадськістю району.

Від імені місцевого самоврядування району новопризначеного керівника виконавчої влади привітав голова районної ради Юрій Дзюбан та колектив Березівської сільської ради, який новий керманич району очолював майже чверть століття.

Останні новини Чернігівщини

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини