Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:37:58

Взаємодія органів місцевого самоврядування з суб’єктами господарювання

30.05.2015   15:43

Двадцять восьмого травня, в великій залі Ніжинського міськвиконкому відбулось засідання круглого столу «Взаємодія органів місцевого самоврядування з суб’єктами господарювання з метою покращення господарської діяльності підприємств, організацій та наповнення місцевого бюджету».

Засідання круглого столу пройшло за участі керівників підприємств та організацій, що здійснюють діяльність на території міста Ніжина.

Відкрив засідання міський голова Анатолій Лінник.

Із темою «Основні тенденції в розвитку бізнесу та роль підприємств, організацій в економічному і соціальному розвитку громади» виступив заступник міського голови Сергій Осадчий.

У засіданні круглого столу також взяли участь  заступник начальника об’єднаної податкової інспекції Сергій Шовкун та начальник управління Пенсійного фонду в м. Ніжині Алла Севостьянчик, представники ПРАТ «Ніжинський цегельний завод», ТОВ «НВП «МЕТЕКОЛ», ТОВ ПВКФ «Сяйво», ПАТ «Ніжинський механічний завод», ДП «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння», ПАТ «Ніжинський дослідно-механічний завод», ДП «Ніжинський комбінат хлібопродуктів», ДП «Ніжинське лісове господарство», КП «Пересувна шляхо-механізована колона», ТОВ ВКФ «Агронафтопродукт», філії «Тракторного заводу» ТОВ «Укравтозапчастина», КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства», КП «ЖЕК «Північна», КП «ЖЕК «Південна», КП «Служба Єдиного Замовника», ДКП «Комунальний ринок», ТОВ «НіжинТеплоМережі», ПАТ «Ніжинбудмеханізація».

Учасники круглого столу обговорювали всі проблеми та умови ведення бізнесу в місті.

Фахівці з податкової інспекції та пенсійного фонду розповідали про нововведення, які вже відбулись цього року й чекатимуть підприємців і підприємства найближчим часом.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.