Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:37:29

Геннадій Корбан зустрівся із громадськими активістами Чернігова

28.05.2015   07:58Агенцiя

Зустріч із громадськістю Геннадія Корбана відбувалася без зайвого офіціозу.

Активісти, волонтери, члени “Самооборони Чернігівщини”, “Жіночої сотні Самооборони Чернігівщини” та інші мали можливість поспілкуватися з Геннадієм Корбаном як із відкритою до нових ідей людиною. Він не заперечує, що сам не місцевий й не знає всієї специфіки життя регіону. Саме тому й запросив місцеву громаду до співпраці.

Одним із приорітетних завдань для Геннадія Корбана є створення нової чернігівської команди для участі не тільки в місцевих виборах, а й у  загальнонаціональному політичному процесі. Це дасть змогу ефективно змінити на краще життя не тільки в Чернігові та області, а й в Україні вцілому.

Під час зустрічі найактуальнішими питаннями стали проблеми з укомплектуванням аптечок для бійців, створення навчального полігону в місті та реабілітаційного центру для учасників АТО. Наріжний камінь останнього питання полягає в тому, що приміщення для такого центру немає. Геннадій Корбан та активісти, після ознайомлення з ситуацією, знайшли вихід — приміщення в одній з місцевих лікарень. Проте вона ще не передана в комунальну власність. Обговорювали також важливе питання про допуск волонтерів до місцевого госпіталю. На сьогодні це питання волонтерам вирішити самотушки було не можливо. Геннадій Корбан взяв під особистий контроль опрацювання цієї проблеми.

Значна увага на зустрічі була приділена створенню безпілотників та передачі їх армії. Після безпосереднього отримання таких апаратів бійцями АТО, виникає потреба в інструкторах. Перед останніми стоїть непросте завдання -  швидко та якісно навчати користуватися безпілотниками наших вояків.



Загалом ця зустріч Геннадія Корбана з чернігівцями була більше всього схожа на нараду, де вирішуються конкретні запитаннями та проблемами. Лише містяни можуть визначити пріоритетність тих чи інших проблем Чернігова й запропонувати багато регіональних ініціатив.

PR

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.