Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:57:32

Леонід Сахневич: Першочергове завдання влади на місцях - робити все можливе, щоб громадяни почували себе захищеними

06.05.2015   08:27

Згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка від 21 квітня 2015 року районом залишився керувати Сергій Деденко. 5 травня, перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич представив його активу Семенівського району, а також звернув увагу на актуальні питання соціально-економічного розвитку району. Перший заступник голови облдержадміністрації окреслив низку першочергових завдань, на вирішенні яких необхідно зосередитися керівнику району.

- Зараз у нашої держави дуже складний період, проходять воєнні дії на сході України. Ми повинні мобілізувати всі ресурси для захисту держави. Першочергове завдання влади на місцях - робити все можливе, щоб громадяни нашої держави почували себе захищеними, - зазначив Леонід Сахневич.

Він також зупинився на проведенні наступної хвилі мобілізації, соціальному захисті, медичній та психологічній допомозі демобілізованим учасникам АТО та їх працевлаштуванні, проведенні роз’яснювальної роботи серед територіальних громад на шляху до децентралізації влади.

Звернув увагу перший заступник голови облдержадміністрації на необхідності продовження інформаційної підтримки оформлення субсидії та надання допомоги людям похилого віку при заповненні документів на її отримання. Не менш актуальним, на його переконання, є розробка проектів економічного розвитку району, підтримки підприємництва та бізнесу.

У свою чергу голова районної державної адміністрації Сергій Деденко подякував Президенту України Петру Порошенку, керівництву області за довіру та зазначив: — Я працював і працюю тільки на користь громади.

Він також наголосив, що потрібно продовжувати впроваджувати розпочаті в Україні реформи, працювати над подальшим розвитком промислових, сільськогосподарських підприємств та створенням нових робочих місць.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.