Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:05:26

Анатолій Мирошниченко очолив Чернігівську обласну організацію політичної партії "Опозиційний блок"

20.04.2015   09:43Агенцiя

У п’ятницю, 17 квітня у м. Чернігові відбулась ІІІ конференція обласної регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок».

Учасниками заходу стали депутати місцевих рад, представники громадськості, бізнесу та ЗМІ. Загалом зареєстровано 196 делегатів з усіх районів та міст області.

Підтримати чернігівських однодумців приїхав народний депутат України, член парламентської фракції Опозиційного блоку Юрій Павленко.

У ході конференції одноголосно головою Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» в Чернігівській області був обраний депутат Чернігівської обласної ради Анатолій Мирошниченко. Він подякував делегатам за довіру та висловив надію на спільну та плідну роботу, адже не за горами вибори до місцевих рад.

Анатолій Мирошниченко зазначив, що настав час кардинальних змін, адже сьогодні ще можна врятувати країну в якій до влади прийшов Уряд популістів, непрофесіоналів, дилетантів, який веде країну до катастрофи, який не здатен будувати мирну країну з сильною економікою, країну з видатками на соціальні проекти і правом на гідне життя для своїх громадян.
«Потрібно об’єднатися, щоб разом боротися за мир, за економічний розвиток, а основою для такого об’єднання повинна стати нова політична сила - Опозиційний блок, який попри песимістичні прогнози набрав майже 10% голосів виборців».

Він наголосив, що ця політична сила створювалася з нуля в умовах залякування, коли в більшості регіонів люди просто боялися агітувати за Опозиційний блок, в умовах замовчування. Також Анатолій Мирошниченко впевнений, що одним з головних завдань є створення територіальних партійних організацій з сильним менеджментом, чіткою структурою, якісно новим підбором кадрів.

На посаду першого заступника призначено депутата Чернігівської обласної ради Анатолія Мельника. За його словами Опозиційний блок вже об’єднує навколо себе досвідчених та талановитих представників громади Чернігівщини, цілеспрямовану та талановиту молодь, але не дивлячись на це, і надалі «відкриває двері» перед людьми, які мають міцний внутрішній стержень та бажання зробити Україну потужною та процвітаючою країною.

Під час обласних зборів було визначено склад Політради організації до якої увійшло сім делегатів та обрано членів Політради Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» в Чернігівські області.


Володимир Козуб

PR

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини