Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:03:51

Необхідно вилучити можливість звільнення під заставу підозрюваних у хабарництві та корупції – Президент

30.03.2015   13:21Агенцiя

Президент Петро Порошенко в інтерв’ю телеканалу ICTV підкреслив, що боротьба з корупцією є вкрай важливою для виживання України як держави. «Коли в нас буде залишатися корупція, то країну не врятуєш – до нас не прийдуть інвестиції, місцевий бізнес не підніме голову, люди будуть відчувати депресію», – підкреслив Глава держави.

Президент додав, що боротьба з корупцією не зводиться лише до затриманням того чи іншого чиновника, однак кожен службовець має відчувати, що хабарництво безкарним не залишиться. «Маєш ти мандат Міністра, ідеш на засідання Уряду, береш хабар в міністерському кабінеті – маєш пам’ятати: тебе затримають. Ніхто тебе не збереже – ні зв’язки в міліції, ні в прокуратурі, ні в СБУ, ні в Уряді чи будь-де", - наголосив Петро Порошенко.

Коментуючи ситуацію з затриманням голови Державної служби з надзвичайних ситуацій, Глава держави сказав: «На жаль, діюче законодавство передбачає заставу. Але в умовах вимагання хабару, в умовах корупції в особливо великих розмірах – ми маємо вилучити можливість звільнення під заставу корупціонера, який грабує державу».

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.