Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:56:19

У Чернігові відбувся мітинг на підтримку Скоробагатько. ВІДЕО

19.01.2015   20:14Агенцiя

19 січня, біля кінотеатру імені Щорса у Чернігові відбувся мітинг на підтримку Людмили Скоробагатько. Під тиском громади вона була змушена написати заяву про звільнення за згодою сторін.

Нагадаємо, що 14-го січня колишнього депутата Чернігівської міської ради від Партії Регіонів Людмилу Скоробагатько призначили директором чернігівської школи № 35. Вона відома своїми висловами на адресу «бандерлогів», які пролунали на з'їзді Партії регіонів у Харкові. Людмила Іванівна також «засвітилася» в ефірі телеканалу «Дождь» із тезами про «політичний ломбард» і «захистила грудьми мальчіков-міліціонєров» під час подій Євромайдану у Чернігові.

Активісти Майдану та громадські діячі відразу відреагували на кадрове призначення в управлінні освіти Чернігівської міської ради і 16 січня влаштували дві акції протесту. Одна — у школі № 35, друга — під міською радою.

Сьогодні мітинг біля кінотеатру імені Щорса був проведений у відповідь на пікет, який відбувався паралельно під стінами Чернігівської міськради за відставку Скоробагатько. Виходячи з того, що Скоробагатько вже написала заяву про звільнення, то представники громадських організацій, які проводили мітинг під міськрадою, рішуче виступили за звільнення міського голови Олександра Соколова та начальника відділу освіти Володимира Купріяненка.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини