Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:26:56

Валерій Давиденко провів зустріч з депутатською групою в Чернігівській обласній раді "Аграрії і підприємці"

06.11.2014   13:17Агенцiя

6 листопада 2014 року Валерій Давиденко провів зустріч депутатською групою «Аграрії і підприємці» в Чернігівській обласній раді.

 До її складу входять  16 депутатів, які представляють інтереси агропромислового сектору регіону.

Відкриваючи засідання, голова депутатської групи Арсен Дідур зазначив: «Створення депутатської групи «Аграрії і підприємці» в облраді було сприйняте як якесь унікальне явище.  Адже в жодній облраді немає аграрно-селянських груп. Навіть у Верховні Раді такої групи не  має і давно не було. Багато хто задається питанням: невже аграрії та селяни змогли об’єднатись. Так, змогли. Сьогодні, як ніколи, час аграріям та селянам об’єднувати зусилля для спільного вирішення проблем».

У свою чергу заступник голови облради Валентин Мельничук підкреслив, що  сьогодні у владі є люди, які не бачать перспектив розвитку області: промисловості, аграрного сектору, соціальної сфери. Тому вкрай необхідна потужна депутатська група в обласній раді, яка була б спроможною вирішувати проблеми регіону. 

Валерій Давиденко зазначив: «Я впевнений, що єдино правильний підхід  – йти до людей, спілкуватися з ними, чути їхні проблеми. Зі свого боку, запевняю, що Верховній Раді України буду відстоювати інтереси своєї рідної Чернігівської області. Найперше, що  сьогодні потрібно –  реальна децентралізація. Нині бюджет області формується не в регіоні, а в Києві. Це неправильно. Податки мають залишатись на місцях для того, щоб місцева влада могла вирішувати проблеми регіону. Проблем на Чернігівщині вистачає. Наприклад, тут працює лише два хлібзаводи – Ніжинський і Прилуцький. Повноцінне виробництво хліба в регіоні – ось один із напрямів, який слід розвивати. Ми маємо створити умови, щоб мотивувати людей для початку бізнесу. Тоді будуть наповнюватись місцеві бюджети.  Тому я переконаний, що в обласній раді мають працювати депутати, які по-справжньому вболівають за рідний край. Я готовий допомагати обласному депутатському корпусу.  Ми спільно маємо довести, що Чернігівська область – це не депресивний регіон, як дехто говорить, а регіон, який може і буде успішно розвиватись».

Тетяна Михайленко

PR

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини