Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:57:47

Сергій Журман: Вертикаль влади сьогодні повинна бути сильною як ніколи

31.10.2014   10:31

Про це в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман заявив під час тематичного семінару «Взаємодія з громадськістю в умовах реалізації адміністративної реформи» для заступників голів райдержадміністрацій, заступників міських голів Чернігова, Ніжина, Прилук з гуманітарних питань.

Розмова Сергія Журмана з посадовцями виявилася плідною та змістовною: обговорено найбільш значущі аспекти суспільно-політичного та соціально-економічного життя області.

В.о. голови облдержадміністрації акцентував увагу присутніх на необхідності безперебійної подачі тепла в заклади соціальної сфери, готовності до можливих надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період, зменшенні боргів із заробітної плати.

Особливо він звернув увагу на роботу з інвесторами, зазначивши, що девізом нинішньої влади має бути максимальна прозорість та максимальне сприяння по відношенню до людей, які виявляють бажання вкладати гроші у те чи інше виробництво на території району.

Також Сергій Журман окреслив низку актуальних питань в економічній та гуманітарній сферах, на яких потрібно зосередитися районам.

– Сьогодні у нас багато викликів – і зовнішніх, і внутрішніх. Для того, щоб гідно відповісти на них, у нас має бути налагоджена повноцінна робота виконавчих органів влади області. Враховуючи існуючу ситуацію, вертикаль влади сьогодні повинна бути сильною як ніколи, де кожен особисто відповідає за свій напрям роботи, - підкреслив в.о. голови облдержадміністрації.

В рамках семінару його учасники поспілкуються з начальниками управлінь та директорами департаментів облдержадміністрації на теми зв’язків з громадськістю та інформаційної політики органів влади і місцевого самоврядування, сучасного стану та пріоритетних напрямків розвитку освітньої галузі, охорони здоров’я, діяльності органів влади у сфері культури та туризму, охорони дитинства тощо.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.