Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:04:50

Керівники області привітали працівників соціальної сфери

30.10.2014   08:26

Традиційно, у першу неділю листопада відзначається професійне свято працівників соціальної сфери. З цієї нагоди з кращими працівниками соціальних установ та організацій зустрілися в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман та голова обласної ради Микола Звєрєв.

У вітальному слові Сергій Журман високо відзначив роботу більш ніж п’ятитисячної армії соціальних працівників Чернігівщини, які роблять значний внесок у підтримку соціально незахищених верств населення.
– Щодня ви допомагаєте саме тим, хто найбільше потребує цієї допомоги – пенсіонерам, інвалідам, ветеранам війни та праці, одиноким людям похилого віку, дітям-сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, ліквідаторам та постраждалим від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Сьогодні до них додалися ще й сім’ї мобілізованих до лав Збройних Сил України, родини загиблих під час проведення антитерористичної операції та вимушені переселенці з території Автономної Республіки Крим, Севастополя, Луганської та Донецької областей. Специфіка цієї роботи вимагає не тільки високого професіоналізму, своєчасного та ефективного виконання поставлених завдань, а й таких найважливіших людських якостей, як гуманізм, милосердя, тепло та небайдужість до людських проблем, - наголосив в.о. голови облдержадміністрації.

Звертаючись до учасників урочистостей, Микола Звєрєв, зокрема, зазначив, що День працівника соціальної сфери – свято людей, які свідомо взяли на себе обов'язок турбуватися про немічних та незахищених співгромадян.
– Вашої уваги потребують тисячі громадян області, і в першу чергу – інваліди, діти-сироти та малозабезпечені і багатодітні родини. Нині вам додалося роботи по забезпеченню соціального захисту громадян, які потрапили у складні життєві обставини, зокрема, членів родин мобілізованих та загиблих під час проведення антитерористичної операції, а також переселенців з анексованих територій, – наголосив керівник представницької влади Чернігівщини. Він також підкреслив, що завдання, які стоять перед соціальною сферою сьогодні, як ніколи вимагають від її працівників не лише високого професіоналізму та відповідальності, але і якостей, які не визначаються посадовими інструкціями – щирості та повної самовіддачі.
– Не завжди держава може у повній мірі задовольнити потреби громадян. І ось саме ці прогалини у законодавстві та недопрацювання окремих чиновників ви заповнюєте та компенсуєте своєю щоденною роботою, – підкреслив Микола Звєрєв та побажав присутнім міцного здоров'я, благополуччя, миру та подальших успіхів у роботі, а за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм вручив кращим працівникам відзнаки та почесні грамоти обласної ради.

Сергій Журман та Микола Звєрєв вручили відзнаки обласної державної адміністрації та обласної ради.

За особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено:
Заяць Валентину Михайлівну
- начальника відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення Городнянської районної державної адміністрації;
Рогову Валентину Вікторівну
- начальника відділу субсидій та адресної соціальної допомоги управління соціального захисту населення Менської районної державної адміністрації;
Шинкаренко Катерину Вікторівну
- соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Носівської районної державної адміністрації.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:
Батрак Наталії Анатоліївні
- заступнику начальника, начальнику відділу з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління соціального захисту населення Борзнянської районної державної адміністрації;
Брагинець Олені Миколаївні
- начальнику відділу з питань трудових ресурсів та зайнятості населення управління праці та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації;
Вітер Ірині Миколаївні
- головному спеціалісту відділу надання соціальних послуг Чернігівського районного центру зайнятості;
Музиченко Людмилі Миколаївні
- заступнику директора – начальнику відділу надання соціальних послуг Носівського районного центру зайнятості;
Омелечко Наталії Миколаївні
- соціальному робітнику відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської районної державної адміністрації;
Очередько Тетяні Володимирівні
- директору Сосницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
Ревенок Тетяні Ярославівні
- начальнику другого відділу з нарахування та виплати допомоги, компенсацій та інших виплат Чернігівського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат;
Cамійленку Геннадію Леонідовичу
- заступнику начальника – начальнику відділу праці управління соціального захисту населення Талалаївської районної державної адміністрації.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.