Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:34:05

В атмосфері розуміння і конструктивізму

25.10.2014   07:46Агенцiя

24 жовтня відбулася двадцять п'ята сесія Щорської районної ради шостого скликання, участь в якій взяв голова обласної ради Микола Звєрєв.

Місцеві народні обранці розглянули низку бюджетних і комунальних питань, затвердили доповнення до Програми підтримки сімей батьків загиблих воїнів-афганців на 2011-2015 роки, проголосували за Програму із забезпечення безкоштовним гарячим харчуванням дітей шкільного віку, батьків військовослужбовців учасників антитерористичної операції, що навчаються у загальноосвітніх школах району на 2014 рік, тощо.

Було також схвалено звернення Прилуцької райради до Верховної Ради України, Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо підтримки сільськогосподарських товаровиробників, погоджено питання соціальної підтримки військовослужбовців - учасників антитерористичної операції на сході України.

Неабиякий інтерес у присутніх учасників сесії викликала думка очільника області Миколи Звєрєва про стан справ у промисловій і сільськогосподарській галузях, нинішню ситуацію на прикордонні і у зоні АТО.

Своїм життєвим кредо Микола Звєрєв назвав боротьбу за життя і мир кожного полісянина, кожного великого і малого земляка, стремління обласної команди здійснювати дієві кроки задля поліпшення спільного добробуту, соціального захисту краян.

- Щорський район, інші території Чернігівщини у своїх розбудовчих кроках завжди можуть розраховувати на підтримку обласної влади, - підкреслив у своєму виступі голова обласної ради Микола Звєрєв.


За повідомленням Щорської районної газети «Промінь»

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини