Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:03:09

Обрано нового очільника Срібнянської районної ради

23.10.2014   08:04

22 жовтня голова обласної ради Микола Звєрєв взяв участь у роботі двадцять дев'ятої позачергової сесії Срібнянської районної ради шостого скликання, на якій депутати обрали нового очільника районного органу публічної влади. Ним став підприємець,заступник голови постійної комісії райради з питань бюджету, керівник районної організації партії «Батьківщина» Павло Кириченко.

Відповідно до порядку денного, на пленарному засіданні депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців поточного року та внесли зміни до рішення районної ради від 29 січня 2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік».

Народні обранці також прийняли рішення: «Про Програму реконструкції та ремонту вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах Срібнянського району на 2014 рік», «Про ліквідацію Харитонівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Срібнянської районної ради Чернігівської області», «Про передачу будівель відділу освіти із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Срібнянського району у комунальну власність Срібнянської територіальної громади», «Про внесення змін до Статуту Срібнянської центральної районної лікарні»..., розглянули низку інших питань забезпечення життєдіяльності Срібнянщини.

Виступаючи на пленарному засіданні, Микола Звєрєв окреслив основоположні проблемні питання розвитку місцевого самоврядування та шляхи їх вирішення, а заодно щиро привітав новобраного керівника районної ради та побажав йому успішної роботи на благо рідного краю і держави.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини