Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:29:28

Разом переможемо!

21.10.2014   11:00Агенцiя

Наш земляк, уродженець Носівки — Валерій Давиденко, став беззаперечним лідером на виборах до Верховної Ради по 208-му виборчому округу. Виборці добре знають його, як гарного господаря, керівника сільськогосподарського підприємства «Агродім».

Він впевнено крокує до перемоги заради кращого майбутнього своїх земляків. Його передвиборча кампанія чесна і прозора. Без брудних піар-технологій і провокаційної писанини. Він поважає своїх опонентів і впевнений: «На вибір людей мають впливати лише добрі справи і найщиріша правда».

Валерій Давиденко вже зустрівся  майже з усіма територіальними громадами нашого виборчого округу. Люди залюбки приходять, аби поспілкуватися з земляком, розказати про наболіле, почути слова надії на краще життя. Саме на Валерія Давиденка, який є істинно народним кандидатом, селяни покладають свої сподівання.
Відзначаючи таку прихильність людей до Валерія Давиденка, решта претендентів, що представляють олігархічні клани, злочинні угруповання та залишки Партії регіонів, об’єднались проти народного кандидата.

Вони не гребують нічим. Псують та крадуть агітаційну продукцію, намагаються дезінформувати та залякати виборців, розповсюджують брудні плітки. Ці провокаційні дії їм так не минуться. Попереджаємо: будь які спроби розповсюдження наклепу, тиску на наших людей  будуть присікатись. Імена провокаторів нам відомі. Ми нікому не дозволимо ображати тих, хто крокує з нами поруч. Ми захищаємо і будемо захищати кожного нашого прихильника, кожну людину, яка допомагає нам організовувати зустрічі, розносити газети, агітувати. Та змінювати життя селян на краще.

Правда і закон на боці справжнього народного кандидата.  Наша команда  – згуртований міцний кулак, колектив однодумців і друзів, в якому один за всіх і всі за одного. Таке єднання і є запорукою перемоги.

Люди вірять не брудним піар-технологіям, а чесному слову і доброму ділу:
— Спитайте будь-кого, хто такий Валерій Давиденко? У відповідь почуєте одне: «Чоловік слова і діла! Це той, хто не кидає напризволяще своїх земляків! Дбає про село і рідну землю! Дає людям роботу і надію на щасливе майбутнє!»
Разом ми — сила! Переможемо тільки разом!


Руслан Шуцький

PR

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.