Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:07:44

Сергій Журман наголошує на особистій відповідальності керівників структурних підрозділів ОДА за початок опалювального сезону та проведення виборів

21.10.2014   07:45

Ці та інші актуальні питання життєдіяльності області розглянуто сьогодні на оперативній нараді під головуванням виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації.

Зокрема, наголошено на закінченні підготовки об’єктів ЖКГ та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, адже, згідно з останніми даними, лікарні, школи, дитячі садки та заклади соціальної сфери підключать до тепла вже 21 жовтня.

Підбито попередні підсумки роботи області за 9 місяців. Отже, соціально-економічна ситуація в області залишається стабільною.

Зростання виробництва валової продукції сільського господарства по всіх категоріях господарств вивело область на 11 місце.

Позитивну динаміку з початку року утримали підприємства з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, машинобудування, виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності.

Разом з тим, продовжує «мінусувати» добувна промисловість, скоротились також обсяги у нафтопереробці, легкій, хімічній промисловості.

Як підкреслив Сергій Журман, попереду – останні місяці поточного року, упродовж яких область має не лише зберегти позитивні напрацювання, але й покращити наявні показники.

— Сьогодні ми маємо всі можливості утримати економічну стабільність в області. Але для цього кожен з нас на своєму місці повинен прикласти максимум зусиль для виконання поставлених завдань та нести особисту відповідальність за доручену ділянку роботи, – зауважив він.

Триває підготовка до позачергових виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 26 жовтня.

Сергій Журман доручив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації координувати роботу виборчих дільниць у закріплених за ними районами та нагадав, що завдання влади – лише технічне забезпечення виборів та відсутність будь-якої агітації за ту чи іншу політичну силу.

— Щоб процес виборів пройшов злагоджено і демократично, без порушень, зауважень та провокацій, робота органів виконавчої влади та всіх служб в цей день повинна бути скоординованою і злагодженою, – наголосив в.о. голови облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини