Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:02:11

Зняли свої кандидатури на користь Анатолія Євлахова. ФОТО

18.10.2014   11:14Агенцiя

Минулого тижня двоє кандидатів у народні депутати України, які балотувались по 207-му виборчому округу, заявили про припинення передвиборної боротьби і зняття своїх кандидатур на користь Анатолія Євлахова.

Григорій_Божок і Андрій Жадченко наголосили на необхідності єднання демократичних сил, аби запобігти появі у складі Верховної Ради депутатів минулого скликання, які заплямували себе антинародними діями та співпрацею з режимом Януковича.

Підтвердженням бажання українців єднатися навколо демократичних сил стало зняття своїх кандидатур  ще двома кандидатами у народні депутати, які балотувалися по 207-му виборчому округу, – Сергієм Сергієнком та Юрієм Євтушенком.

Українці завжди об’єднуються, коли настає реальна загроза. Сьогодні загроза – це старі обличчя у Верховній Раді, це депутати, які крадуть, беруть хабарі, стають мільярдерами в той час, коли населення не має гідних зарплат, якісного медичного обслуговування, тепла в домівках!

«Зараз не потрібні чвари і  політичні конфлікти, зараз як ніколи потрібна єдність усіх», – заявив, своєю чергою, у виступі кандидат у народні депутати України Анатолій Євлахов під час зустрічі з виборцями у місті Городня 17 жовтня.



Він зазначив, що парламентські вибори – це надважливий крок для очищення влади, а після 26 жовтня склад Верховної Ради може оновитися майже на 70 відсотків. І лише волею виборців новим депутатам буде надана можливість зробити ті перетворення, на які українці чекають уже кілька десятиліть.

Анатолій Євлахов також доповів присутнім про основні завдання, які стоять перед країною і які президентська команда – за підтримки народу – обов’язково реалізує. Зокрема, про захист територіальної цілісності України, звільнення від корупції, гідний рівень зарплат і пенсій, а також реформу місцевого самоврядування, зміни у податковій системі, медичну реформу тощо.

Символічним стало й те, що Центральна площа міста Городня на один день стала «оновленою та очищеною» від символу комуністичного режиму. На час проведення зустрічі постать Леніна зникла за сценічними декораціями, з яких лунали звернення народного артиста України Тараса Петриненка та Тетяни Горобець на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил по 207 округу – Анатолія Євлахова.

Наприкінці виступу Анатолій Євлахов закликав присутніх зберегти Україну, зробити правильний вибір і разом йти до нових стандартів життя.

Віктор МИХАЙЛЕНКО, фото Марії ЛИСИЦІ

PR

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини