Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:27:02

Час єднатись і жити по-новому!

13.10.2014   10:24Агенцiя

У суботу, 11 жовтня, в смт Короп і м. Корюківка Чернігівської області відбулись заплановані зустрічі Анатолія Євлахова з виборцями його округу.

У передвиборній боротьбі молодого та перспективного кандидата підтримали лідер політичної партії "Блок Петра Порошенка" Віталій Кличко і народний артист України Тарас Петриненко.

Анатолій Євлахов у своєму виступі зазначив, що зараз усі ми втомлені ситуацією в країні, невизначеністю майбутнього, боротьбою проти зовнішнього ворога. Тож порожніми обіцянками та красивими словами довіри виборця вже не завоюєш, адже політичний популізм канув у Лету ще на зимовому Майдані. Тепер люди бажають конкретних справ і вчинків, лаконічності у виступах і зрозумілих звітів про зроблене. І як кандидат у народні депутати України Анатолій Євлахов готовий виправдати їхні очікування.

Цивілізована, європейська країна - ось про що мріють і старі, і малі. Саме за це поклали своє життя сотні українців, намагаючись вибороти гідне майбутнє, якщо вже не для себе, то хоч би для своїх дітей і внуків. Основною думкою передвиборної промови Анатолія Євлахова стало те, що порізно ми нічого не досягнемо, тільки разом, тільки в єдності.

Кандидата у народні депутати підтримав Віталій Кличко, який під час свого виступу наголосив, що саме за такими, як Анатолій Євлахов, - молодими, енергійними та працьовитими - майбутнє нашої країни.

Усі присутні на зустрічі схвально зустріли бажання змін і перетворень - у системі влади зокрема та в усій країні загалом. Цієї осені вся країна перепише твір про своє майбутнє на чистовик, тож на помилки вже просто не має права. І щойно нам усім разом вдасться скласти іспит на рішучість, чесність,відповідальність і патріотизм - ми заживемо по-новому!


Катерина Васильченко

PR

ФОТО Юлії Ковтун
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.