Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:21:29

"Прокурора за руку привів Дубіль" - Владислав Атрошенко

10.10.2014   16:56Агенцiя

Прес-конференція народного депутата України Владислав Атрошенка тільки в останній частині була схожа на передвиборну, бо основна частина розмови присвячувалася міським проблемам.

Голова обласної організації Блоку Петра Порошенка, народний депутат Владислав Атрошенко детально і ґрунтовно розповів про три найгучніші скандали в Чернігові - тарифи "Чернігіводоканалу", крах банку "Демарк" та "Домобудівника".

Щодо першого, народний депутат звернувся до правоохоронних органів з вимогою вжити всіх необіхдних заходів для витребування документів, які показують формування тарифів. Адже рішенням суду "Чернігіводоканал" закрив для громадськості механізм формування тарифів. А народний депутат має обґрунтовані підозри, що до вартості тарифів керівництво "Чернігіводоканалу" включає роботи, які не виконувались, або роботи, ціна яких завищена.

Цікаві у нас і суди, які, звісно, абсолютно безкорисливо, засекречують дані комунального підприємства - ті цифри і факти, які мають бути відомі громаді міста. Адже підприємство є власністю громади. Не Соколова, і не його кума - керівника "Чернігіводоканалу" Шкіня, а таки всього міста.

Народний депутат Владислав Атрошенко закликав до відкритості і прозорості формування і всіх інших тарифів, особливо на комунальних підприємствах. Якщо такі несекретні дані ховають навіть від народного депутата, то що казати про рядових громадян та й навіть депутатів міської ради?!

Крах банку "Демарк" і "Домобудівника" також мають бути предметом пильної уваги правоохоронців - переконаний народний депутат. З цього приводу він звернувся до начальника УМВС в Чернігівської області Демченка. Адже у першому випадку треба перевірити роботу членів кредитного комітету банку, розподіл 40 мільйонів рефінансування, отриманих від Національного банку і пущених за вітром та дії чи бездіяльність міських чиновників, які маючи сигнал про загрозу банкрутства банку, тупо переводили туди гроші бюджетників.

А щодо "Домобудівника", то його керівник Роговий публічно заявив, що під загрозою дерибану коштів, мільйони підприємства він перевів кудись у надійне місце, звідки тепер дістати не може. Чому прокуратура не пошукає те місце?

Власне, мова про прокуратуру зайшла і в контексті скандалів навколо Ялівщини, зокрема. того відомого рішення сесії міської ради, коли кілька гектарів землі в заповідній частині були передані приватним особам. Рішення підписав секретар міської ради Кухар. Про нього Владислав Атрошенко висловився лаконічно: "Чесно кажучи, він непоганий хлопець, але на кілька років собі уже намотав".

Народний депутат з Блоку Петра Порошенка переконаний, що прокуратура бездіяльна через те, що обласного прокурора туди посадив керівник обласної "Батьківщини" Валерій Дубіль. Він же посадив у свої крісла і першого заступника міського голови та секретаря міської ради. Ще раніше Владислав Атрошенко заявляв про свій намір балотуватися проти Дубіля по 205 виборчому округу, але той іти по округу передумав і пішов у списку "Батьківщини".

PR


http://siver.com.ua/news/prokurora_za_ruku_priviv_dubil_vladislav_atroshenko/2014-10-10-15500

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини