Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:58:16

Олег Шеремет: "Влада не здатна зробити найпростішого — захистити людей"

10.10.2014   16:05Агенцiя

Країна все глибше занурюється в економічну і політичну кризу. Натомість, на думку опозиції, влада захопилася парламентськими виборами і забула про те, як живуть прості українці.

«Нові чиновники «сіли» на корупційні схеми і заробляють гроші собі і своїм сім’ям. Гривня девальвує. Якщо раніше долар коштував 8 гривень, то зараз 13—14, та ще й купити його в банках неможливо. Економіка України демонструє найгірші показники у світі», — каже депутат Чернігівської міської ради Олег Шеремет.

Зі свого боку, представники партії «Опозиційний блок» кажуть, що мають план порятунку країни.

Щоб захистити життя українців і зупинити шлях у прірву «Опозиційний блок» вимагає від влади зробити чотири кроки.

«Перший крок — це захистити людей. Захистити людей від війни. За час перемир’я створити боєздатну та потужну українську армію. Ми повинні зробити все можливе, щоб людина проживала безпечно у нашій державі. Необхідно роззброїти всі напіввійськові формування, які займаються так званою люстрацією», — впевнений Олег Шеремет.

Другий крок, на якому наголошує «Опозиційний блок» — врятувати соціальну інфраструктуру. Держава повинна думати про підготовку до зими: про тепло, електроенергію та гарячу воду.

Третє — зупинити безробіття, зберегти і створити робочі місця.

«Четвертим кроком влади має бути захист обездолених та бідних. Сьогоднішні олігархи при владі заробляють собі кошти навіть на війні. Нам треба захистити слабких: пенсіонерів, інвалідів, людей, які користуються соціальними пільгами. Ми повинні провести індексацію пенсій і заробітних плат, відповідно до курсу долара і до тих інфляційних процесів, які відбуваються у державі. Більш того, потрібно відмінити пенсійну реформу. Наші жінки йтимуть на пенсію у 55 років», — переконує Олег Шеремет.

Захистити людей, врятувати соціальну інфраструктуру та біженців, відродити країну та підтримати слабких — 4 кроки, які, на думку «Опозиційного блоку», має робити влада.

Крім того, «Опозиційний блок» закликає притягти до відповідальності осіб, що розпалюють ненависть, а також винних у переслідуваннях з політичних мотивів.

Політична партія «Опозиційний блок» бере участь у позачергових парламентських виборах. Номер «Опозиційного блок» у бюлетені — № 4.

Прес-служба «Опозиційного блоку»

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини