Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:12:31

ТРОФИМЕНКО: Людина має право гнати в шию свого депутата

10.10.2014   13:19Агенцiя

Володимир Трофименко переконаний, що народний депутат повинен робити 2 справи. Перше - дивитися, щоб посадовці не крали виділених грошей з бюджету в окрузі та виконували свої зобов’язання.

Друге – приймати закони, щоб навести порядок в Україні. Треба пересадити корупційну верхівку, щоб керівництво держави і на всіх рівнях стали жити за законами, рівними для всіх.
Трофименко з командою і гаслом «Закон і порядок» йде кандидатом по виборчому округу № 207. А це північ області - Городнянський, Коропський, Корюківський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Щорський райони.

Про грязюку, як одну з гарантій прав виборців

-Володимире Михайловичу, чому ви так різко висловлюєтесь?

-Що виборець має право гнати в шию свого депутата? Бо влада перетворює людей на рабів, які не можуть знайти захисту ні в суді, ні в адміністрації. А їх народний депутат, якому люди мають право поскаржитися на беззаконня місцевих, або взагалі ніколи не з’являється в населеному пункті, або прилітає на вертольоті і до нього не підійти через охорону, як до Президента.
Тому депутат повинен бути ДОСТУПНИМ, а не виглядати з біг-бордів, як Пилип з конопель! Бо люди , якщо у них немає доступу до депутата, або незадоволені його роботою – закидають його плакати грязюкою. Це їх право, з відчаю, що він їх кидає напризволяще.

Я – виходець з села, тому зустрічаюсь з усіма особисто і без охорони. Мені боятися нічого, особливо від тих людей, інтереси яких я зобов’язаний захищати.
Порядок наводити не хочуть? Примусимо!

-Ви Заслужений юрист України, але…

-Справа не в званнях і нагородах та освіті. Все діло в політичній волі! В Україні немає порядку. От ми маємо керівництво країни – наговорили нам сім верст до небес... А де кадрові зміни? Чому не розганяє казнокрадів? Чому нема політичної волі очистити владу від корупціонерів!?
Та у нас народний депутат, користуючись своїми повноваженнями і статусом, може ініціювати звільнення продажних чиновників, суддів, податківців, міліціонерів, митників.
Коли мені кажуть, що це неможливо, я відповідаю – ви не знаєте законів і у вас нема політичної волі навести нарешті порядок в Україні!

-Але ж рішучих людей у владі майже нема.

-Їх буде достатньо! І я вам це доведу. Звичайно, якщо будемо обирати таких, які тільки по телефону дзвонять в округ і в область, то порядку не наведеш.

Голову береже Бог, а телевізор – руйнує

-Володимире Михайловичу, чому, як тільки кандидат у народні депутати з’являється, так одразу і церкву будує?

-Церкву у Змітнєві Сосницького району я будував кілька років. Вона готова. Про депутатство не думав. Але війна заставила замислитися. Разом з благодійним фондом „Громадянська солідарність” допомагав нашим бійцям в АТО теплими речами, всім необхідним.
Багато зрозумів, що в Україні безпорядок і безпорадність. Армія розграбована. Зараз це особливо помітно. Країну треба очищати від усього, що нам заважає жити. Для цього треба духовна сила.  А це Всевишній.
От росіянам Бога замінив телевізор та брехня і ми бачимо, що з ними діється. Ми в будь-якому випадку переможемо - на своїй землі відновимо мир.

Про картоплю в Грузію, незалежний суд і смак молока

-Хто ваші батьки ?

- Батьки зараз пенсіонери, живуть у Сосниці. Мама раніше працювала бібліотекарем. А батько суддею. Правда, він був не таким суддею, як зараз можна почути, а незалежним. Його в районі з тієї пори звуть народним. І тому гарантією був і я, певною мірою.

- Як це?

-Сосничина тоді славилася своєю картоплею. Знаю, що люди возили аж у Грузію. От і ми дома садили картоплю і потім продавали. Я також помагав. Пригадую, возив аж у Білорусію. Заробляли працею і своїми руками.

-Батьки заставляли працювати?

-Та ні. Так було заведено тоді. Я після третього класу влітку уже працював. У старших класах навіть виписали книжку колгоспника. Шкода не зберіг.
Але  про сьогодні. Зараз Європа-Європою, але треба негайно подавати Раді такі закони на підтримку села, щоб була і робота, розвивалося і скотарство. Поки Україна не забула смак справжнього молока.

Перше – мир. Друге - закон і порядок

-Чому не висунулися від якоїсь партії?

-Не хочу бути нікому зобов’язаний. Бо йду до парламент писати закони, а не захищати чийсь бізнес. Нам треба в своїй хаті навести порядок, починаючи з північних районів Чернігівщини. Переконаний, кілька кандидатів в нашому окрузі підтримають моє прагнення.

Надихає те, що чую від старших людей на багатьох зустрічах у селах „Синку, нам треба мир і порядок”.

Бесіду вів Віктор СЕНЬКО

На фото вручення Арсеном Аваковим Володимиру Трофименку почесного звання «Заслужений юрист України»

До уваги виборців: громадські приймальні кандидата у народні депутати України Володимира ТРОФИМЕНКА працюють в таких районах округу, а саме:
У Сосницькому районі приймальня працює за адресою: смт. Сосниця вул. Чернігівська, 19, каб.9;
У Новгород-Сіверському  районі приймальня працює за адресою: м.Новгород-Сіверський, вул. Базарна, 1;
У Семенівського районі приймальня працює за адресою: м. Семенівка, вул. Центральна, 7;
У Коропському районі приймальня працює за адресою: смт. Короп, вул. Поштова, 6;
У Щорському районі приймальня працює за адресою: м. Щорс,вул. Леніна, 101;
У Корюківському  районі приймальня працює за адресою: м. Корюківка вул. Вокзальна, 24.
Крім того, своє повідомлення кандидату у народні депутати України Володимиру ТРОФИМЕНКУ можна залишити, зателефонувавши на «гарячу лінію» за номерами мобільного зв’язку: (063) 171 02 02, (098) 340 40 80, (095) 471 21 40.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.