Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:28:47

Анатолій Долеско: "Спортивна база в Чернігові матиме освітлення!"

08.10.2014   13:11Агенцiя

В якому стані знаходяться чернігівські спортивні секції та які перспективи має спорт в регіоні ─ мене це питання не залишає байдужим Анатолія Долеско, кандидата в народні депутати України по 205 виборчому округу.

 – Анатолій Долеско відгукнувся  на запрошення директора лижної бази, заслуженого тренера України Віталія Паршукова, Оксани Хвостенко – чотирьохкратної призерки чемпіонату світу з біатлону та Вячеслава Деркача ─ призера чемпіонату Європи з біатлону, аби  ознайомився з інфраструктурою цього спортивного закладу.
Як виявилося, там   проблем достатньо, а от вирішувати їх нікому.

Під час поїздки з’ясувалося, що  раніше існуюча лижеролерна траса у 16000 метрів на базі та стрільбище були освітлені , проте сьогодні  опори без ліхтарів .  А через відсутність освітлення на базі трапляються випадки травматизму спортсменів.
 Для Анатолія Долеско спорт ─ не другорядне в житті поняття. Адже у свій час  він займався греблею і знає , на  яку  небезпеку наражаються спортсмени восени та взимку, тренуючись у сутінках.

 «Робота Чернігівської  лижної бази, яка займає   провідне місце не тільки на Чернігівщині, а й в Україні з підготовки біатлоністів – це і  розвиток молодіжного спортивного руху в місті. І цьому достатньо  прикладів. Давайте згадаємо той факт, що тут «виросло» не одне покоління відомих українських спортсменів. Подружжя Оксани Хвостенко та В’ячеслава Деркача ─ яскравий тому приклад» - наголосив Анатолій Долеско.

 Відтак  проблема освітлення лижеролерної траси та всіх приміщень спортивної бази буде вирішена:  в новому лижному сезоні спортсмени матимуть можливість займатися не лише у період світлового дня.



Користуючись нагодою Анатолій Долеско  особисто запросив на відкриття й Олімпійського чемпіона, вихованця цієї лижної бази біатлоніста Андрія Дериземлю.

Освітлення на трасі спортивної бази планується запустити  вже 12 - го жовтня.

PR

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.