Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:46:53

Юрій Луценко презентував команду "Блоку Петра Порошенка" на Чернігівщині. ВIДЕО

30.09.2014   10:23Агенцiя

В обласному музично- драматичному театрі імені Т.Шевченка минулої суботи партійному активу Блоку Петра Порошенка було представлено кандидатів у народні депутати по округах Чернігівщини.

Представити їх прибув Юрій Луценко, бо "на Козелеччині і Ічнянщині багато могил моїх родичів, та й до Мени недалеко"... Жарт- натяк на колонію, де він сидів за режиму Януковича, зал оцінив.

Юрій Луценко, як завжди, сипав дотепами і образно оцінював нашу політику і навіть нашу війну: "На щастя, російські генерали більші дебіли, ніж наші генерали. А гопники з автоматами воювати не вміють". Мирний план Президента Порошенка Юрій Луценко оцінив просто і вичерпно: "За два дні прямого російського вторгнення ми втратили тисячу наших бійців. Хтось хоче воювати з професійною армією, озброєною сучасною технікою? Вперед - на фронт! Мій син на війні отримав автомат 1963 року випуску - на рік старший за мене. З такою зброєю багато навоюєш? План Президента Порошенка передбачає зупинку Путіна. А стіна, якою відокремлено гтопників, упаде. Але впаде, не залита кров'ю наших хлопців".

Голова партії "Блок Петра Порошенка" переконаний, що Путіну в Києві допомагають п'ята колона і "наші ідіоти у політиці". Особливо ті, що представляють "політичне мєлкочлєнство".

Юрій Луценко переконаний, що всі п'ять кандидатів, які представляють Блок Порошенка на Чернігівщині, є бійцями для проведення реформ, адже досі Верховна Рада була недієздатна в сенсі реформ. Без них же "чорна діра Москви нас засмокче". Тому то Порошенко і оголосив про план з 60 реформ.

На Чернігівщині Блок Петра Порошенка представляють: по 205 округу - Владислав Атрошенко, по 206 - Валерій Куліч, по 207 - Анатолій Євлахов, по 209 - Олександр Харченко і по 210 - Олег Дмитренко.

Що вони  кажуть?


Владислав Атрошенко: "Часто буваючи в селах Ріпкинського та Чернігівського районів, я бачу, що в багатьох із них кількість виборців дорівнює кількості жителів. Тобто нема дітей. і дивлячись в очі тим стареньким бабусям, яких я можу на наступні йзустрічі уже й не побачити, намагаюся зробити хоч щось, щоб полегшити їх нелегке життя".

Валерій Куліч: "Я звик займатися ділом і, хоча ніколи не був у жодній партії, тепер вступив у Блок Петра Порошенка, щоб підтримати його реформи і допомогти Президенту витягти країну з війни і безладу".

Анатолій Євлахов: "За три роки Корюківська фабрика, де я працюю, створила триста робочих місць, а всього у нас працюють 1200 людей, що мають середню зарплату 7 тисяч гривень. Йду у Верховну Раду, щоб змінити систему і щоб весь наш край жив не бідніше за корюківчан".

Олександр Харченко: "Тільки Порошенко два роки тому зібрав випускників західних вузів і сказав, що вони потрібні Україні. Інші ж роз'їхалися в чужі країни, або пішли в бізнес, але не в державні структури. Гетьман у час війни і в мирний час - це різні гетьмани. Зараз іде війна і ми мусимо об'єднатися навколо Президента, щоб перемогти".

Олег Дмитренко: "Наші діти зробили Революцію Гідності, а ми, маючи досвід господарського керівництва, повинні подолати оце лихоліття в економіці і зупинити війну".

Юрій Луценко про Росію, Юлю і Атрошенка

«Україна – історична місія для російського народу, - переконаний Юрій Луценко. – Росіяни постійно живуть наче на оточеному острові, у них завжди кругом вороги. Це острів то царизму, то сталінізму, то путінізму. Прибалти живуть краще – так вони німці. Поляки краще – так вони католики. А про те, що й болгари живуть краще – росіяни і не дізнались. Якщо заживуть краще українці – це кінець російській імперії».

Юрій Луценко розповів красномовний за своїм дикунством приклад російської натури: їх курсанти здавали заліки зі стрільби у секторі Д по українських військових. Їм за це заліки ставили!

В день представлення кандидатів від Блоку Петра Порошенка у Чернігові також перебувала недавня соратниця Юрія Луценка – Юлія Тимошенко. Але він не з нею. Тому що треба витягувати Україну з біди, а це можна зробити тільки об’єднавшись навколо Президента. Критикувати не тільки легко, але й шкідливо для держави у час війни.

Відомий політик не обминув і теми, яку намагаються роздувати конкуренти проти Владислава Атрошенка: «Так, він помилявся. Але коли голосував за бюджет Януковича – то, як мажоритарник, робив правильно, адже гроші мали піти на округ. Так, деякі депутати не зрозуміли що відбувається і продовжили голосувати після прийняття бюджету. Так, це був страшний день, коли приймалися драконівські закони Януковича. Але в нашій партії немає депутатів, які причетні до диктатури. I Владислав дав мені відповідь на це запитання. Вже через дав дні він вніс законопроект про скасування цих законів. Скажу по-мєнтовськи: це – алібі. Поки інші говорили, Атрошенко подав конкретний законопроект. I протистояв хунті з першого дня драконівських законів», - заявив політв’язень режиму Януковича, один з польових командирів Майдану Юрій Луценко.

…І щоб ми не говорили – знову повертаємося до теми війни. Рана окупованого Криму і розтерзаного Донбасу ще довго кровоточитиме, та й зараз на фронті війни з Росією гинуть хлопці з Чернігівщини. Юрій Луценко красномовно переказав слова жінки зі Слов’янська: «Нада било с’єсть тєррорістічєскаво гавна, чтоби палюбіть чорний украінскій хліб!».  Грубо, але точно.

Тож і мирному плану Президента Порошенка нема альтернативи, як і без реформ не обійтися. Якщо хочемо жити в нормальній і заможній країні. Без хабарів, «відкатів» і безладу. Наостанок ще цитата від Луценка: «Караван іде, а без собак українського села не буває».

Василь ЧЕПУРНИЙ  

PR  

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини