Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:30:23

Чернігівська "Батьківщина" разом із заступником обласної організації втратила ще чотирьох членів

18.09.2014   11:23

На Чернігівщині відбуваються цікаві процеси переходу членів партій з однієї до іншої.

Минулого тижня заступник голови обласної організації ВО "Батьківщина" написав заяву про звільнення. За кілька дній він вже з'явився у "Народному фронті"

Днями відбувся перехід заступника керівника "Самопоміч Чернігівщини" до "Сили людей".

А 15 вересня бюро Чернігівської міської партійної організації ВО «Батьківщина» на підставі поданих заяв виключило з лав партії депутатів Деснянської районної у місті Чернігові ради Андрія Тертілова та Олександра Готенка.

А також за дії, що шкодять авторитету партії та несумісні з членством в партії ВО «Батьківщина» 17 вересня бюро ухвалило рішення про виключення з лав партії ВО «Батьківщина» Євтушенка Юрія Вікторовича та Радчук Таїсії  Миколаївни.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської парторганізації ВО "Батьківщина".

Учасники бюро називають таке виключення з лав партії очищенням, про яке нещодавно заявляли, запропонувавши суспільству проект загальнодержавної та внутріпартійної люстрації.

Водночас 15 вересня рішенням бюро міської парторганізації прийнято рішення про задоволення заяв щодо вступу до лав «Батьківщини» 33 громадян міста Чернігова.

Цікаво, що судячи з інформації та фото розміщених у соцмережах, деякі втрачені члени партії знайшлися у лавах "Народного фронту"

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.